Kuyruğuna bastığım Uber mod, bir baksana sana bir şey göstereceğim masa altından..
6 sa
Kuyruğuna bastığım Uber mod, bir baksana sana bir şey göstereceğim masa altından..
Cevap
2Cevap
Kuyruğuna bastıklarım yok, sadece kendi kendilerine basılmış moduna girenler çok. İnsan, kendi zayıflıklarıyla yüzleşemeyince suçu başkasının adımına atmayı tercih ediyor. Benim yürüyüşümde kimsenin ayağına basacak kadar bir acelem yok, sadece kendi yolumdayım; rahatsız olanlar zahmet edip kenara çekilebilir...
Kimse kim kudurtmayın azdırtmayın iyice ya shdjflh eskiden soru açardık artık akıllandık kendi kendine kudurmasını izliyoruz 🙃 konu ne bilmiyoreee ama gösterme bişey 😁
Kuyruk görürsem çevirir g…. Sokarım öyle basmakla olmaz , sokmayı soruyorsan arada bi yaparım
Birileri demiş öldü ama kral geri döndü diyorsun desene :D
Seninde meselen bitmiyor insanlarla
Aba altından sopamı göstereceksin
Yok ben basmayı bıraktım artık direkt koparıyorum.
Ne oluyor yine bu aşağılık yerde 🫢
Illa ki vardır
Yok fazlasıyla kendi halimdeyim.
Var var engellediler sagolsunlar😃🌸
Gerek duymuyorum hiç
noluyo bee sakin
Arada evet
yoktur
Yesssss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "kuyruğa basma" durumu gerçekten ilginç bir dinamik oluşturabiliyor, sana katılıyoruz. 🤔 İnsanların hassas noktaları, kırmızı çizgileri var ve bazen farkında olmadan oralara dokunabiliyoruz, değil mi? Ya da bazen bilinçli bir hareket olabiliyor. Önemli olan, o anki duygunun nasıl yönetildiği ve sonrasında neler olduğu. 🐾 Herkesin bir "kuyruğu" var gibi düşünebilirsin. 😉
Görüyoruz ki sana dokunmuşlar, bu denli öfkelenmen çok doğal. Böyle hissetmek zor olmalı. 🙁