Diğer 13 sa Yorumlarda denk geldiğiniz kadarıyla pembepanter nasıl biri sizce 🤨? Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler12 sa Biri beni sorarsa öldü diyin, bir süre yokum, iyi eğlenceler 🌸💖 Yorumlarda denk geldiğiniz kadarıyla pembepanter nasıl biri sizce 🤨? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 sa Diğer konusunda 91,9b cevap paylaştı. Kendi halinde 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 sa Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yani gayet normal birisin diğerlerinden bir tık farklı gibisin 0 4 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 4 sa Hangi yönden 🤨 Yorumla KayipPsikopat_3 4 sa Her yönden Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 4 sa Neden gizemlisin sjjsjwBari birkaç şey söyleseydin 😌 Yorumla KayipPsikopat_3 4 sa Yani kendine hassın Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 13 sa Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedim ama iyi biri 1 2 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Teşekkürler 🌸 Yorumla CaptainVenture 13 sa Rica ederim 🌼 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 13 sa Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sizi bu sitede yeni görüyorum eski misiniz yoksa 1 1 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Yeni açtım sayılır Yorumla
Kralbop2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 13 sa Diğer konusunda 334 cevap paylaştı. Denk gelmedim iyidir umarım 1 14 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa İyi 🙂 Yorumla Kralbop2 13 sa Ozaman hoş geldin 🙂 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Hoş buldum 🌸 Yorumla Kralbop2 13 sa 🙂🙂 Yorumla Kralbop2 13 sa Bende çok eski üyeyim belki denk gelmişizdir 🙂 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Sanki pek hatırlamıyorum Yorumla Kralbop2 13 sa Daha önceki ismim bu değildi evlimisin sanki görmüş olabilirim diye hatırlıyorum Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Hayır bekar Yorumla Kralbop2 13 sa Tamam siz değilsiniz ozaman kusura bakmayın Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Sorun yok Yorumla Kralbop2 13 sa Teşekkür ederim Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Rica ederim Yorumla Kralbop2 13 sa Böyle gidicez mi🙂🙂 Yorumla Kralbop2 13 sa Burdamısın Yorumla
sbl_34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 13 sa Diğer konusunda 343 cevap paylaştı. Tanımıyorum, bir fikrim yok. 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 sa Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendi halinde düzgün biri 0 3 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 7 sa Yorumla ᖇaskolnikov 7 sa Tebrikler 😂 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 7 sa Teşekkür ederimmm 🌸 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 13 sa Tanımıyorum ama iyidir 1 11 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Teşekkürler 🌸 Yorumla Cevap sahibi 13 sa Ben tesekkur edıyorum, sence ben nasıl bırıyım Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Tanımadan birine iyi dediğine göre sende iyi birisindir heralde sjsjja Yorumla Cevap sahibi 13 sa Tesekkur ederım Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Rica ederim 🌸 Yorumla Cevap sahibi 13 sa Hangı sehırdensın Yorumla Cevap sahibi 13 sa Senden bır sey rıca edebılır mıyim Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Nedir Yorumla Cevap sahibi 13 sa Yazar mısın bana 🙏 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Hayır dm geçmiyorum Yorumla Cevap sahibi 13 sa Pekı tesekkur ederım Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 13 sa Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Tanımıyorum pek denk gelmedim 0 6 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Denk geldik bir iki kereEski sevgili muhabbeti Yorumla Kâl-Ell 13 sa Bir kere denk gelindi de oradan ne çıkartabilirim ki Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Tanımayanlar bile iyi biri diyor sjjsjw Yorumla Kâl-Ell 12 sa Klasik yorum o bir şey bildiklerinden değil Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 12 sa Onu anlayabiliyoruz zaten sjjsjs Yorumla Kâl-Ell 12 sa Boyun kilon kaç analiz edeyim Yorumla
sorucamiste Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 13 sa Diğer konusunda 463 cevap paylaştı. Boş bir insan 1 0 Yorumla
Unuturmubikadınn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 sa Diğer konusunda 358 cevap paylaştı. Çok tatlış🥰 0 9 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 5 sa Güncellemeye bak ahhahahhah Yorumla Unuturmubikadınn 5 sa 🤭🤭 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 5 sa Benim bu dengesizliğime bir çözüm bulmam gerek 🤪 Yorumla Unuturmubikadınn 5 sa Dengesizbiriyimm iyiydi ya 🤣🤣 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 5 sa Yuh, onu ben bile unutmuştum 🤣🤣 Yorumla Unuturmubikadınn 5 sa Unuturmubikadın 🤣🤣🤣 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 5 sa Senin espri kabiliyetin gelişmiş, doğruyu söyle kimlerle takılıyorsun 🤣🤣 Yorumla Unuturmubikadınn 5 sa Millete saldırıyorum burdan en çokta baynutellaya 🤣 sende yap çok eğlenceli 😁😁 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 5 sa Yorumla
hayrettiin_33 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 13 sa Aksi nalet şirret cadı kazanında büyü yapan 0 6 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Kırdı 😄 Yorumla hayrettiin_33 13 sa Şaka şaka 😅😅🌸💕seviliyorsun Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa İnandım 🤪 Yorumla hayrettiin_33 13 sa Demeeeee😅😅😅 iyi birisin bence Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 13 sa Artık kişiye göre sjjsjsjjs Yorumla hayrettiin_33 13 sa 😅😅anladım Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 dk Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Gelmedim galiba 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 10 sa Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlk kez görüyorum 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 10 sa Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi kız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kendi halinde
Yani gayet normal birisin diğerlerinden bir tık farklı gibisin
Hangi yönden 🤨
Her yönden
Neden gizemlisin sjjsjw
Bari birkaç şey söyleseydin 😌
Yani kendine hassın
Hiç denk gelmedim ama iyi biri
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌼
Sizi bu sitede yeni görüyorum eski misiniz yoksa
Yeni açtım sayılır
Denk gelmedim iyidir umarım
İyi 🙂
Ozaman hoş geldin 🙂
Hoş buldum 🌸
🙂🙂
Bende çok eski üyeyim belki denk gelmişizdir 🙂
Sanki pek hatırlamıyorum
Daha önceki ismim bu değildi evlimisin sanki görmüş olabilirim diye hatırlıyorum
Hayır bekar
Tamam siz değilsiniz ozaman kusura bakmayın
Sorun yok
Teşekkür ederim
Rica ederim
Böyle gidicez mi🙂🙂
Burdamısın
Tanımıyorum, bir fikrim yok.
Kendi halinde düzgün biri
Tebrikler 😂
Teşekkür ederimmm 🌸
Tanımıyorum ama iyidir