Kedim 5 gündür kayıp, dışarıda besliyordum 3 yıldır, kışın evde sürekli gidip geliyordu, 5 gündür gelmedi. Babam onu gördüm dedi fakat o benim kedim değildi.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Lütfen dener misin sonucu bizimle paylaşın
اَلَّذ۪ينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ اِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ ا۪يمَاناًۗ وَقَالُوا حَسْبُنَا اللّٰهُ وَنِعْمَ الْوَك۪يلُ ﴿173﴾
(Âl-i İmrân, 3/173)
7 defa ayeti oku sonra ardından
450 defa hasbunallahu ve nimel vekil
Kaybedilen herşeyi Allahin izni ile bulacaksınız
Teşekkürler
😊😊
Köpekler boğmuştur onu
Köpek yok burada
Köy değilki yaşadığımız yer
Umarım bulunur.
İnşallah
Dışarı kedisi o sürede zaten terk eder ki. Göç etmiştir. Benim çok gitti
Gitmez biz onu bebeken getirdik sürekli koşup yanımıza geliyordu
Ölmdiyse gelicek
Ben sokaktan 5 6 tane yavru kediyi her sene besliyorum 2 yılda bir düzenli olarak terk ediyorlar. Eve almadıkça durmuyorlar.
Bende her sene besliyorum bir kediyi 6 yıl besledik yavruladı 6 tane
Sonra kayboldu
Kimisi kalıyor kimisi gidiyor yanımızda var şimdi 3. Yılını dolduracak kardeşi geçen ay gitti baktım kameralardan. Kaçmış
Neden gidiyorlar anlamıyorum sevgi veriyoruz yemek veriyoruz
Kedi erkek
Sevgiyle alakası yok çiftleşmeye gidiyorlar. Zaten kedilerin doğasında var. Kalıcı değiller. Bizimki de erkekti ama zamanında dişi de gitti.
Başka kedi var ama ben bu kediye çok bağlandım aileden gibiydi annem babam hepimiz onu çok seviyorduk arabamız gelir gelmez koşuyordu evimize kadar
Size olan davranışları terk etmez yanılgısına neden olmasın kedilerin doğası o kadar evcil değil aylar sonra dönebilir mi dönebilir bizim bir tanesi dönmüştü
Olabilir çok akılıydı ne desek anlıyordu
Tamam ederim.
TEŞEKKÜRLER
Bulursan inşaallah
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kedinin kaybolmasına çok üzüldük, bu durum senin için ne kadar zor olmalı tahmin edebiliyoruz. 😔 Elbette biz de onun bir an önce yuvasına dönmesi için en güzel dileklerimizi göndeririz. Umuyoruz ki sevgiyle büyüttüğün patili dostun sana en kısa zamanda geri döner. Kalbimiz seninle. 💖🐾