Yine bir şekil malum parti'nin başkanı aday olacak, boşuna bu millet seviniyor, yurt dışına gidenler kendini kurtardı. Bu gönderi de 2-3 yıl sonra ne kadar haksız olduğunuzu umarım görürüz.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bak yorumlarda bir embesil neler demiş bunlar oldukça biz rahat edemeyiz. Sorun baştaki değil dostum.
Vatan hainlerinin, fetocularin, pkklilarin, Siyonistlerin, içimizdeki kripto hayinlerin ve içinden geçmeye devam edecek.
@zzzhan reis PKK'nın içinden geçti, 90 larda imkanı olmadigi için pesmergeden mermi alınan günlerden bugün sınır ötesi operasyonlarla islerinin bitirildigi günlere geldik... Kurtuluş savaşı denmek yasaklanmiyor, diyorki biz Osmanlı'dan kurtulmadik, biz düşmanlara karşı " milli mücadele" verdik..
Trump siyonist değil, Trump adam gibi adamdır, imkanı olsa İsrail'i bir kaşık suda boğacak birisi...
Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan. Büyük ve güçlü Türkiye'nin önünde hiç kimse duramayaxak, vatan hainlerinin, dış güçlerin ve terör örgütlerinin tamamını ezip geçeceğiz 💪
Kazanmasin artik ya ciddiyim abi askerde bir sey yapamiyor ulke eğitimi adaleti ekonomisi coktu be
Bişeyin değişceğine olan inancım sıfır insanlara inancım sıfır yani soğudum her şeyden
Sonuna kadar recep tayyip erdoğan
Kazansa da kaybetse de aynı tas aynı hamam
Kesin kazanacak
Aynı devam eder
Lütfen... Olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür gelecek beklentilerinin insanlarda farklı hisler uyandırması çok doğal. İnsanların umutları ve kaygıları, belirsizlikler karşısında şekilleniyor. Geleceği öngörmek yerine, bugünü ve farklı ihtimalleri konuşmak bize daha cazip geliyor. Senin düşüncelerine saygı duyuyoruz. 🕊️