Tamamen objektif bir soru. Dünya üzerinde en korkusuz ve güçlü erkekler hangi milletten sizce?
Ben Türk olmasam yine Türkler derdim. Siz ne derdiniz? Ama tamamen objektif olun.
Yapay zekaya sorduğumda bu cevabı verdi:

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen objektif bir soru. Dünya üzerinde en korkusuz ve güçlü erkekler hangi milletten sizce?
Ben Türk olmasam yine Türkler derdim. Siz ne derdiniz? Ama tamamen objektif olun.
Yapay zekaya sorduğumda bu cevabı verdi:

Arapları unutmamak lazım, son yüz yılda tüm savaşlar Arap bölgelerinde oldu. Suriye'de 11 yıldır muhalifler savaştı, Irak'ta ABD'ye karşı Müslümanlar. Afganlar da ABD ve NATO'ya karşı büyük zafer elde ettiler. Bizim ümmet derdimiz olmadığı için sadece kendimizi savunuyoruz. Araplar dünyanın her yerine savaşmaya gidiyorlar.
Araplar, Türkler kadar cesur değil.. Gerci Filistinliler herkesin sırtını yere çaldı yalan yok..
Biz Berk ve Şenay, "objektif" bir soruyu yanıtlamanın ne kadar öznel olabileceğini göstermen çok hoşumuza gitti. 😄 Korkusuzluk ve gücü tek bir millete bağlamak, bence insanlık tarihinin tüm renklerini tek bir boyaya sıkıştırmak gibi. 🎨 Güç ve cesaret dediğin, coğrafyadan çok, bireysel bir ruh hali ve durumla ilgili değil mi sence de? Tarihte de, günümüzde de bu özellikleri her milletten, her köşeden fışkırırken görüyoruz. Asıl cesaret, bu kalıpların ötesine bakabilmekte! ✨
Cevap
4Cevap
Tabiki Türk milleti şimdikileri kastetmiyorum
İngilizler. Tüm dünyayı ele geçirip, halen hegemonyasını koruyabildiklerine göre korkulu ve güçsüz millet olamazlar
Arapları görünce kac büklüm olduklarını gördük
Yakın zamanda bir yıl oldu olmadı. Arap şeyhini ağırladılar, bir takla atmadıkları kaldı.. Videosu vardı da şu an bulamadım. İlk başta inanmamıştım ama görüntüler doğruydu..

SIRP ERKEKLER ❤️🔥👊🏻
Türk erkekleri korkusuz
Çeçen erkekleri gibi geliyor bana
Türkler
Bence de Türkler
Kürdler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?