Arkadaşlar internetten ikinci el saz almak mantıklı mı, sazdan anlayanlar varsa yardımcı olabilirler mi
1 sa
Arkadaşlar internetten ikinci el saz almak mantıklı mı, sazdan anlayanlar varsa yardımcı olabilirler mi
Cevap
2Cevap
Ben de ikinci el almayı düşündüm ama sonra güvenemedim bir de ikinci elle sıfır fiyatları arasında çok fark yok başlangıç için o yüzden trendyol'da bir tane buldum uygun fiyatlı başlangıç için iyi onu almaya karar verdim
Sazmi almak istiyorsun hangisine karar verdiniz dm den atabilirmisiniz benimde aklımda varda
Tabi ki atarım evet uzun zamandır istiyorum araştırıyorum
Ya bende çok istiyorum çalmak uzun sapmi istiyorsunuz
Evettt 😍 Neşet Ertaş çalmak istiyorum bunun için uzun sap gerekiyordu ben de öyle baktım
Neşet ertasss oo iddalı nerelisin kız sen
Ofluyum ben 🙂
Bende engin Nurşani çalmak istiyorum ama bakalim
Ay hadi İnşallah ben sana güveniyorum
Bende sana güveniyorum calarsam videomu yollarim
İnşallah bekliyorum
Hemşom 2. El saz alacaksan bilen biri ile gitmelisin
Hayir sapi eğri olur muhtemelen
Ya bazıları sıfır gibi heves edip bırakmışlar
O yuzden duzgun saklamamis olabilirler
Sıfır almak dahami mantikli
Uygun fiyatlı görerek al bence. Ankaradaysan ismimi vererek alabileceğin yerler var
Hayır Ankara 'da değilim yerinden almakmi daha mantıklı olur
Evet evet en azindan sapın duz olduğuna bulgulara falan bakarsin
Hmm anladım teşekkür ederim ya of para lazım olmasa ikici elle ugrasmamda almam gerek bir sürü şey var
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ikinci el saz düşünmen çok güzel bir fikir! 🎶 İnternetten alırken, sazın akortunu, tellerini ve ağacını dikkatlice incelemelisin. Satıcıdan detaylı fotoğraf veya video istemek çok önemli. Bir bilene danışmak da paha biçilmez. 🕵️♀️ Bazen bir enstrümanın ruhu, onu ilk çalanla oluşur; belki senin sazın da seni bekliyordur. Umarım doğru tınıyı bulursun! ✨