Arkadaşımın Sevgilisi Bana mı İlgi Duyuyor?

Konuyu açayım biraz. Arkadaşım var şu an üniversiteden, yakın sayılırız. Ancak kardeşleri var ablası falan onlarla da baya yakınız. Gelip giderim onlara kalırım. Bu arkadaşımın sevgilisi var 1 yıldır çıkıyorlar. Hatta 2 yıl sonra sevgilisinin okulu bitince nişanlanmayı planlıyolar. Bende çok yakıştırıyorum onları. Geçen ay ilk defa sevgilisi ile tanıştık, yüzyüze değil ama, instagramda yani. Ben bunların fotolarını beğeniyorm ikisinin, yorum atıyorum falan. Bu bana yazdı telefondan, numaramı biliyodu çünkü bunlar hep kavga ediyolar benim arkadaş benden yazıyodu bitti falan diye. Ama hep barışıyorlardı. Neyse bu çocuk yazdı çok sağ ol yorumarın için falan diye başladı konuşmaya 1 hafta önce. Baya şirin birisi çıktı, samimi falan. Ama şey dedi bni ikilemde bırakıyor, bu hasta oldu geçnlerde dedi çorba yapanım yok bende dedim sevgiline söyliyim sana baksın biraz dedim güldüm, o da güldü sen gel bak falan dedi, çorba yaparsın falan. Güldük öyle. Bu aralar şey diyor, bana gel yemek yap içerizde falan bende sandım sebgilisi ben o. Bende dedim hatta dönüşte arkadaşta kalırım falan. O da dedi bende kalırsın falan. Bende şaşırdım güldüm öyle. Sürekli gelsene eve diyoo, ama çok iyi niyetlide kötüye yoramıyorum :( bide ben buna dedim bu sana gelmemi sevgilin (benim arkadaş) kıskanır yanlış anlar olmazz ama dediim, o da kimseye söyleme o zaman kıskanmaz dedi. Ne düşünmeliyim ben şimdi yardım etsenize?
BİRAZ UZUN OLDU AMA :(((
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğu uyardım, geri vites yaptı. Ama anladı ne demek istediğimi. Arkadaşıma söylemek konusunda ikilemdeyim ancak çekindiğim bir şey yok gerekirse mesajları gösteririm. Üzülmesini istemiyorum arkadaşımın, ama içim rahat. Derdimi anlattım. Bakalım zaman ne gösterecek. O çocuk bana bunları diyebiliyorsa başkalarına ne diyordur. Takipteyim.
Arkadaşımın Sevgilisi Bana mı İlgi Duyuyor?