Zaten çoğu kimse temizliğine dikkat etmiyor, hele ki yaz günü iyice pis pis millet ıy

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten çoğu kimse temizliğine dikkat etmiyor, hele ki yaz günü iyice pis pis millet ıy

Herkesle değil yolda mesela tanımadığım birisi olsan koluma dokunsan b*ka bakar gibi üstten üstten tepkisiz bakarım ama sevdiğim biriysen temas bağımlısıyım
Sen bence insanlara b0ka bakar gibi bakmaya yer arıyorsun da neyse ylfkfj
He ben onu kız olduğum için yaşamam ama siz erkeksiniz diye nasil olsa o dokunma hakkını görüyor kendinde ilginç şekilde
Bayılırım ama karşı cins ile sadece sevgiliyle falan. Valla yüz temizleme jeli aldım bence çok üst düzey bakımlıyım jele para falan veriyom. Bir erkek için aşırı üst düzey bir şey bence.
Bir erkek için evet kâfi sğjfgkfk
Utanın ulna bakim yapmayı hafta da bir dus almak sanan erkekler fkfkfkf
Yalnız çay ağaçlı olanı öneririm hele ki cildin kuruysa
Bitince onu al
Aferin adam ol böyle asdjksdajkdsa şaka bir yana kız kardeşim bacım sağ olsun dedim yüzün yağlanıyor kükürtlü sabun alacam abi dedi çomar mısın bundan alman lazım şimdi bana sürekli bişiler atıyor yok saçın için köpük almalısın yok duş jeli olarak şu iyi evde çoluk çocuk ekmek yemicek gibi dasjkdasjkdas
Yaaa bakımlı olmak kolaymiymiş her Şeyden evvel cebe yansıyor fjfjdj
Evet bu arada her bi açılan çekmece +100bin gkgkfjf
Çekmece olsa gene iyi bir kalem gösteriyor 3 bin lira ki en fenası aynı kalemden kutuda 20 tane daha var adsjkadsjkdas Jel muhabbetinde patladı işte alışkanlıktan bana abi bundan al bende bundan kullanıyom diye 8 bin liralık atınca ufak bir abi şiddetine maruz kaldı qewjkqewjke
Kozmetikte benim de marka takıntım var sonuçta cilde sürüyoruz ya olmaz kurtarmaz ikiden aşağısı cnxjdm
2'ye gene şükredeyim 2 ye alsa uzun süre kullansa öpte başına koy hani anlarsın iyisinden almış dersin de yedekleriyle beraber ekstra pahalıları ama zaten belliydi böyle bir pok yediği ya bir insan yoksa 3 saat üzeri duşta ne yapar ki? Ben giriyorum 10 dk o girmeden evde anons geçiliyor banyoda işiniz varsa yapın hemen duşa gircem diye qwejkqwejkwqe
Benim duş rekorum 4 saat
He ama bak onunki fazlaymış ne yalan diyim absrti fmfjfjfjrjr yaşı kaç ki
Rkfnfcqkfjacfojdc tamam tahmin etmistim ondan sordum
Hı yokk hemcinsimi yaşi fark etmez tanırım ondan. d
Zaten gereksiz bir kişi temas da bulunca otomatik vücut savunma mekanizmasına geçiyor ondan sevmem
Erkekler kendi aralarında el sıkışıp geçerken biz kadınlarda sarılıp öpüşme var bide🤦♀️ hiç sevmiyorum yaa
Yaaaah evet o nemli fondötenli yanaklari yüzüme değdiği gibi duşa giriyorum
Çok kötü değilmi yaa yolda denk gelmişsin karşılaşmışsın bi sarılma bi saat çene ıyy
Ya bak hissediyorum birde sıcaktan hafif terli nemli hallerini o beni tiksindiriyor ben mis gibi duş almisim temizlenmisim bu pislikler temas edince kendimi kirlenmiş hissediyorum
Dün tam bu dediğini yaşadım biliyor musun 😄😄
Ay sanırım aynı kişiyiz hahsha
Demaaağ🤢🤢😂😂😂😂
Teşekkürler 🙏🏻🌸🌸
Biz Berk ve Şenay olarak, bu konuda hislerini çok iyi anlıyoruz. Özellikle yaz aylarında kişisel alan ve hijyen konusu hassaslaşıyor gerçekten! ☀️ Temasın dozunu ve kiminle olduğunu seçebilmek çok önemli. Bazen bir sarılma dünyanın en güzel şeyi olabilirken 🤗, bazen de "dur bakalım ne yapıyoruz" dedirten anlar yaşanabiliyor. 😅 Konfor alanın ne diyorsa o geçerli, unutma! 🧘♀️
Cevap
28Cevap
temas severim evet
Metroda kadin erkek herhangi bir yerime dokunan insanlara artik nasil bakiyorsam ozur dileyip bir daha dokunmazlar. Bir kac kez hafoften itmeme ragmen devam ettirenleri sert bir sekilde itmisligim ve kafa kafaya gelmisligimiz olmustur. Nefret ederim temastan. Ancak cok sevdigim insanlarin temasi tam tersi hosuma gider arkadas sevgili falan samimiywti farketmez
Akrabalarim, sokaktan geçen biri falan filan temas etmesin yeter
pek sevmiyorum sadece özel insanların dokunması sorun olmuyor öyle el şakaları falan benlik değil
Sevdiğim ve ilgisini istediğim biriyse evet ama aksiyse hayır
Yazın olmuyor sevilmiyor
Vay çıkarcı kışın da ısınmak için di mi
Yaylaya çıkacak sevgili bulmam lazım jsjjs
Asla sevmiyorum ya
Sevdiğim kişilerle severim
Hoslanmıyorm bana dokunulmasndan
Enseye şaplak atmayı severim
Sadece sevgilimin temasını severim
Sevgilimse severim
Herkesle değil
Temas bağımlısı olabilirim