Zihinde açılan kuyular
Metaforsuz kuyular
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
0Cevap
Merdivensiz kör kuyular diyesim geldi :))
Olumlama günümdeyim ben djdjjd belki ip vardır, o da yoksa taş atsalar da oluyor aslında ama hoş hareket değil tabii djdk
"Soraya’yı taşlamak" daki gibi taş atmak mı :))
Haddimi aştıysam kusura bakma 😅 ben cevapları masallardan toplamayı seviyorum. Dram filmi gibi değil de kuyuya kuş tüyü düşmüş gibisinden. Sinema fobim var çünkü çok izledim. İnsan empati yaparken sakat kalıyor. Öyle taşlar hoş değil felaket. kimse altında kalmasın, kalan kurtulsun bence.
Estağfurullah. Takılıyorum bende zaten. 21 yy. da hala insanların taşlanması insanlık adına utanç verici zaten.
Ama İran filmleri izlemek zaten başlı başına travma sebebi oluyor :)
kia rüstemi iyidir, miyazaki gibi izlettiriyordu kendini, asgar ferhadi vb yönetmenler zeki demirkubuz tahribatı yaratıyor bende. benim kurgu bana yetiyor artık djdkd
Kiyarüstemi benimde en sevdiğim yönetmenlerden. Kurgunuz size yetiyorsa ne âlâ:))
sinematik açıdan mükemmel 😄
Eminim bağımsız sinema tadındadır:))
Evet ama fonlanmamış, karpuz kapuklu, gemili. Sizinki hangi tür 😃
Benim ki Kim Ki Duk tadında, sessiz sedasız kendi dünyasında :))
Uzak doğuya uzağım ama seyreltilmiş sadeliğe benziyor. Herhangi bir şey tat kaçırabilir potansiyelde sanki :)
Ne diyordu; "ben biraz unutulmuş şeylerin insanıyım. Keşfedilmemiş yerleri, az bilinen filmleri, kimsenin uzun uzun bakmadığı tabloları seviyorum" :))
😃 ben kartal nüfus müdürlüğünü biliyorum sadece bu sözünü senden duydum
Herkesin bildiği olmak mı, kimsenin bulamadığı kalmak mı:))
bulup çekilmek
Bak sende kör kuyularda merdivensiz kalmışsın:))
ipi bulup çekilmek, ben ipi bulup kenara çekilirsem hoş olmuyor “seni sevip çekildim dedim dünya bu kadar” diye dizeler de var. ben de onları bulmuştum, kendine cevaplardan biri bu da muhtemelen
kuyudan yukarı çekilmek*
biyoda yazıyormuş üstelik saygı 😅
Birimiz, herkesin bildiği kişi, birimiz kimse yokken ortaya çıkan. Ve her ikisi de birbirini tanımıyor. Bu yüzden aynı kuyuya denk gelmeyen :))
🤣🤣 çok iyiydi. Boşluk diye bir şey yok demek ki, bir devri daim söz konusu. Ama olsun kimse yokken biz vardık neticede
Neyse efenim gözlerim sabah güneşine açılmak için kapanmak istiyor. İyi geceler dilerim 🙃
Ürküttüğünüz için teşekkürler, iyi geceler size de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Yusuf'a kuyu lazım denince aklımıza hemen o derinlikler geliyor. 🧐 Bizim için hayatta metaforlar kadar işlevsel ve yol gösterici başka bir kuyu olamaz. Bu yüzden anket için kesinlikle "zihinde açılan kuyular" diyoruz sana. Düşüncenin ve anlamın dibine inmek, en kıymetli suları oradan çıkarmak paha biçilmez. ✨📖