Geçen arkadaşlarla oturduk bira açmışlar, bir bakayım tadına dedim, iğrenç bir tadı ve kokusu var, hani sarhoşta etmiyor. Onun yerine kola içsem daha mutlu olurum, insan neden içer bu rezaleti
1 sa
Geçen arkadaşlarla oturduk bira açmışlar, bir bakayım tadına dedim, iğrenç bir tadı ve kokusu var, hani sarhoşta etmiyor. Onun yerine kola içsem daha mutlu olurum, insan neden içer bu rezaleti
Cevap
16Cevap
Hayatında bir defa sahil kenarı bi barda yakın arkadaşlarınla sohbet muhabbet ederken 2 şişe bira iç sonrası zaten soda gibi gelmeye başlıyor
O tadı soda gibi gelirmi bilmem sarmadı hiç
Öyle oluyor ben de sevmiyordum kokusunu o tahıl tadını falan ama sonra iyi gelmeye başlıyor
Bir gün sahil kenari yapakim beraber
Yapalım kız takip at bana
Keyif içkisi aslında yaz akşamı sahilde soğuk bira güzel gidiyor ama oturup evde sarhoş olmak için bira içmem
Aynen o belki olabilir
Herşeyin bir yeri ve zamanı var işte insanın kalitesini de bunlar belirliyor
Kafa uyuşturuyor. İkide bir kafanda düşündüğün şeyleri susturuyor. Kimse tadı için içmiyor
İşte kafa uyusturmuyor öyle olsa tamam
1 yudumda hatta 1 şişede yapmaz en az 2
Ohoo çekilmiyor onu anlamış oldum
Hızlı sarhoş eden Vodka, Cin var ama o da sana ağır gelir
Eskiden biranın tadı güzeldi muhtemlen sen soğuk icmedigin için sana öyle gelmiştir uzun zamandır bira içmiyorum viski kulaniyorum ya da votka rakı ki bunu asla icemesin biraya kötü dediysen rakı ya söyleyeceklerini tahmin bile edemiyorum
Tam da ben de senin gibi düşünüyorum daha geçen gun içen arkadaşıma soyledim nasıl içiyorsun diye
Bayağı kötü viski falan açılsa yine tamam hadi sarhoş ediyor amaca yöneliktir çok kalitesiz
3 5 sefer dayan ve dene pndan sonra iyi gelmeye başlayacak
Yok kesinlikle gideri yok gözümde öyle boş içecek on kutuda içsek aynı bide cisim geliyor
bende öyke diyordum şu an iyi geliyor.
Allahu Teala ya sığınınız Allahu Teala nın emrettiği şekilde yaşayınızzzz
çocuksun daha o yüzden.
Hayır ya mutlu etmedi beni
ederde. yanındaki güruhta önemli. bide konsantrasyon eksikliğin var. gün gün öğrenirsin.
Bakalım olabilir
bi erkeğin suratına otururken aynı anda bira içmeyi deneyeceğin zaman anlarsın ne güzel bir içecek olduğunu.
Sarhoş eder bebeğim
Etmiyor ben kaç bardak içtim
Sjsjsjsjs diyosunno zaman sanırım bünyem kuvvetli
Ona bakarsan …mm suyuda tadsız
Tadsiz ama zevkli
O nasıl oldu pardon
Hiç sevmem kalitesiz
Evet çok kötü bayağı kötü hiçbir mantığı yok tadı kötü kokusu kötü kafa rahatlatmiyor boş beleş içki
Votka veya viski dene hatta şarap en iyisi
Aynen onlar daha kaliteli
Her bira güzel değil zaten ama tadı iyidir
Gerçekten şu an şu saat aklına bu mu geldi hahah
Dhshjshss yrni içtik sorayım dedim
Viski iyidir bira çok çiş getiriyor hahaha
Snsjsjsjjs eveet amaç sarhoş olmaksa idur
Sarhoş olup s.. e.. vceksin ahahah
Günah ve zevkli diye
boggkk
Kime göre kötü
Tabi zevkkler tartisilmaz ama ilk deneyimimde daha farklı bekliyorum hiç hoşuma gitmedi
Hangisini içtin?
Carlsberg dene bide istersen 😊
Ben sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anlıyoruz seni, o ilk acımtırak tadı sevmemek çok doğal 🤷♀️. Ama aslında bira, tıpkı bazı sofistike tatlar gibi, zamanla kültürel bir yolculuğa dönüşüyor. O keyif, çoğu zaman tadından çok, o anın, dostların ve sohbetin bir parçası olmaktan geliyor 🍻. İnsan, damak tadını değil, o deneyimi seviyor belki de 😌.