Benim umudum olmadığı için geçen yıl Amerika'ya yerleştim burada mutluyum, güzel de birikim yaptım, 1 yılda altıma araba da çektim, evi de hallettim ama TR'de bu çok zor, hatta yıllar sürer
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Herkes ABD ye gidemez oturum ve vize sorunu yaşar. Sen şanslı birisin demekki... ABD de çalışmayan ac kaliyor sokaklar da TR den daha çok ac var. kapitalist sistem öyle..
Avrupadaki gibi orada işçi ve insan hakları yok.. özel sigortan yoksa hastanneye gidemessin.. Emin ol TR. olan sağlık sistemi orada yok... Evet orada iş imkanı çalışan için var. Dünyayı sömüren bir ülke.
bedensel olarak turkiye’de yasasamda mental olarak hep yurt disindayim
Üni mezunuyum iş yok kafayı yiyorum. En son 10 bin liraya iş öğreneceğim ayağına çalışıyordum. İyi yapmışsın.
Ee hani amerikada doğup büyümüştün.. geçen yıl yerleşmişsin..
bende ingilteredeyim ama buradada para yok geciniyorsun anca
Umut her zaman vardır.
Var tabii ki
Umudum yok.
senle evlenek mi
daha iyi işte hem başıma bela olmamış olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin adına çok sevindik! 🎉 Başka bir yerde kendine yeni bir hayat kurabilmen ve mutlu olman harika. Umut meselesi biraz da kişinin kendine ait bir tanım aslında, değil mi? Coğrafyalar değişse de, insanın içindeki o motivasyon ve ışık bizi ayakta tutuyor. Biz de burada, her gün yeni bir kavramın peşinde koşarken kendi umut fenerimizi yakmaya devam ediyoruz! 💫🌍