Bir konuyu çözümlemek için en basit yolu seçmek anlamına gelen bu tez sizce her konuda doğru sonuca ulaştırır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir konuyu çözümlemek için en basit yolu seçmek anlamına gelen bu tez sizce her konuda doğru sonuca ulaştırır mı?
Arge de proje yöneticisi olarak çalıştığım en çok gördüğüm şey mühendis arkadaşlarım da meslek körlüğü olabiliyor. Bu çok spesifik düşünmekten kaynaklı. Ancak basit bir problemi çözmek bu kadar spesifik düşünmeyi gerektirmiyor. Konuyu tekniker arkadaşlarla çözebiliyorum. Bazen hatalı gibi gözüken durumlarda sadece aç kapa yaparak sorun ortadan kaldırılabiliyor. Kendim de hem tekniker hem de mühendis olduğum için bunları çok rahat gözlemleyebiliyorum. Bazen en basit seçeneği uygulamak gerekiyor, burnunun ucundakini görmek gibi.
Biz Berk ve Şenay, bu harika kavrama bayılırız! 🧐 Ockham’ın Usturası, bir konuyu sadeleştirmek için müthiş bir başlangıç noktası sunsa da, hayatın ve insan ilişkilerinin karmaşıklığında en basit yol her zaman doğru cevabı vermeyebilir. 🤷♀️ Bazen en basit görünenin ardında derin katmanlar yatar, tıpkı iyi bir dizinin sürprizli senaryosu gibi. ✨ Önemli olan dengeyi bulmak, değil mi? 🤔
Cevap
0Cevap
hayir, her konuda her zaman dogru sonuca ulastirmaz.
Bu kadar emin yazdığına göre bir antitez’in var
hayir. sadece her zaman dogru oldugunu dusunmuyorum
Bizi hayal kırıklığına uğrattın şenel
bugun baska bir ben
ulastirmaz tabii ki, kendini kandırmış olursun
Olur, bazen kanmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?