Kedilere salam verdim, gelmiş diyor neden veriyorsun kedi maması ver, kedi maması verirken ee bu çok zararlı diyorlar. Çok biliyorsanız siz bakın niye onlar öyle aç.
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedilere salam verdim, gelmiş diyor neden veriyorsun kedi maması ver, kedi maması verirken ee bu çok zararlı diyorlar. Çok biliyorsanız siz bakın niye onlar öyle aç.
Cevap
8Cevap
Ağzı olan konuşuyor işte.
Sen konuşanlara değil icraat yapanlara bak.
Demi işte ben ne zaman yemek versem kapıdan çıkmamla hemen üstüme atlıyorrşar o kadar açlar ki, demekki adam akıllı kimse ywmek vermiyor
Hem yemek istiyorlar hem sevilmek istiyorlar. Yemek verdiğin gibi sevmende önemli.
O çok konuşan insanlara ben çok konuşma al şu kediyi sev diyorum. =))
Ben yemek verince hemen sırnaşıyorlar eve gştmeme izin vermiyorlar ama benim kuşum var eve alamam. Aklım hep onlarfa kalıyor çok üzülüyorum ama insanın elimden bir şey gelmiyor. Kedi evi yapmak istiyorum, hayallerim arasında var. Kocaman bşr yeri kediler ile doldueöal istiyorum. Dışarıda yaşam zor
Yiyecek bir şeyleri öyle ya da böyle bir şekilde buluyor kediler. Önemli olan sırnaştıklarında onlara sevgi göstermek, başlarını okşamak. Evet hayat zor tüm canlıların sevgiye ihtiyacı var.
Çöpü karsıtırıyorşar nasıl yemek bulacaklar Allah aşkına. İkisinedw ihtiyaçları var
Benim yaşadığım yerde o kadar çok mama verip hasta kedilerle ilgilenen insan var ki şaşırırsın. Burada kediler oyun oynayacak ve kendilerini sevecek kişi arıyor.
hepsi aynı içi katkı maddesi dolu herbokologolar yav
Aynı işte bizim yediklerimizde öyle ne yapalım yani. Aç hepsi yazık valla
Evwttt meyve sebzeler bile günümüzde ilaçlı hepsi. Yumurta pirinç tavuk hepsi yapay aslında.
İlla ki karışırlar ya
Haklısın çok umursama
Illa burunlarini sokacaklar
Olmazz
Tatlım insanlar biraz... şeydir
Benim de kopek sevmeme karismisti biri
Az önce internetten vşdeolara denk geldim orada da öylelerr.
İnsanları umursamamayı öğrenmelisin
Evett şu an ögewndim onu
Bunu öğrenmezsen hayatında her herde akıl veren çıkacak. Kendi aklını kendine sakla de muhatap dahi olma.
Almadım zaten ama gıcık oldum, keşke elimde olsa hepsine barınak tarzı bir yerw koyardım. Ama şu an imkanşarım buna yetiyor.
Anladım hayırlısı bakalım . Sakin ol kimse takma. Bir araba alırsın bu marka neden aldın evlenirsin bu kadın erkeği mi buldun. Çocuğun olur isim koyarsın ismi begenmezler. Motorsiklet alırsın buna bu kadar para mı verilir derler yani. İşleri yok sana akıl veren her yerde çıkar. Akıl verme para ver de s i k tir sin gitsinler sonra akıl verenler
Üniversite okkursun bu bölüm ne derler gwevwktm öyle. Umrunda değil artık
Aynen öyle diyorum ya hayatın her alanında burnunu sokmaktan bıkmıyorlar. Bu yüzden kendin yaşa kendin tercübe et. Kendin yaşa bu hayatı. En çokta kendi hayatlarına faydaları olmayanlar bela gibiler
Kedi salam yermi
Yiyiyor nedwn yemesin
Kusar falan ne bilim
Yok et yiyen ekmek yiyem kedi görmedin mi,
Hayır, normalde Kedi maması veriyoruz
Bende bazen onu veriyorum bazen bunu karışık, markete gidince hepsinden alıyorum öyle karışık veriyorum. Mamalar çok pahalı oluyor bir de.
Ben olsam Balık pazarından Balık veririm bedava balıkçılar güzellik yapıyor bazen
Bilmiyorum öyle şeyleri elimden geldiği kadar yapabiliyorum. Balıktaki kılcık bogazlarıma giriyor diyordu internet ben bir ara evde olanları verecektim korkutum.
Kediler ayıklıyor zaten kılçıkları merak etme Balık varsa ver bişey olmaz
Dinleme kimseyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum ne yazık ki çok tanıdık. 😩 İnsanlar bazen kendi doğrularını herkes için geçerli sanma yanılgısına düşüyor. Senin o kedilere yardım etme çabanın ne kadar değerli olduğunu onlar görmese de, sen kalbinin sesini dinle yeter. 😻 Kimseyi tam anlamıyla memnun edemeyeceğini unutma, önemli olan senin iyi niyetin. 💖