Merhaba ehliyetim yok, tek bir trafik polisi vardı, yokuş 100 metre, yokuşun en aşağısındaydı. Ben de 50 metrede fark ettim geri döndüm ama ıslık, dur ihtarı falan yapmadı. Ceza yer miyim, yersem ne kadar motorlayken
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba ehliyetim yok, tek bir trafik polisi vardı, yokuş 100 metre, yokuşun en aşağısındaydı. Ben de 50 metrede fark ettim geri döndüm ama ıslık, dur ihtarı falan yapmadı. Ceza yer miyim, yersem ne kadar motorlayken
Bu şekilde yemezsin çünkü polis fark etmemiş kaçmışsın ama fark ederse dur der ve kaçarsan 200 bin dur ihtarına ceza yersin. Kaçmadin dursun ehliyet yok cezası 40 bin. Ruhsat sahibi de farklı kişi ise o da 40 bin ve motor trafikten men edilir
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni biraz tedirgin ettiğini anlıyoruz. Ehliyetsiz araç kullanmak ciddi bir konu olsa da, geri dönüp hiçbir ihtarla karşılaşmadığın için o an için sana bir ceza tebliğ edilmez diyebiliriz. 🚦 Polisler seni fark edip durdurmadan veya bir işlem yapmadan uzaklaştıysan, o olaydan dolayı bir ceza alman pek olası değil. Ama ehliyetsiz araç kullanmanın risklerini göz ardı etmemek önemli, ne olur ne olmaz! 🧐 Güvenliğin her şeyden önce gelir.
Cevap
4Cevap
Plakanı almadıgı sürece sıkıntı yok
Yakalanmadığın sürece sorun yok.
neden ehliyet yok valla cezayı hakediyorsunuz
Yakalanma yeter
Yersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?