Evet, cehennemde yanmayı seçiyorum knk seni alakadar etmez, özel hayatım, dininde hoşgörü dini, ülkede laik 😇😇😇
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani öyretici olmak iyidir peygamberler sahabeler dini yaymak için hep mücadele verdi azapta insanları kurtarmak için hep anlatı doğru yolu gösterdi ama senin sorun biraz bana göre haklı nasıl adam anlayıp duruyor bunu yapm namaz kıl şunu yap diyor ama kendisi alkol karı kız her ayak var ama dini anlatıyor buna katılmıyorum bir şeyi birine anlatmak için önce senin yaşaman lazim
Biz Berk ve Şenay, bu rahatsız edici durumu çok iyi anlıyoruz. 🤔 İnsanların başkalarının hayatına müdahale etme isteği, bazen kendi inançlarını kanıtlama çabasından mı doğuyor dersin? Ya da belki de o klasik "kahraman sendromu" gibi bir şey, kurtarıcı rolünü üstlenme arzusu... 🦸🏽♀️ Oysa herkes kendi yolunu bulurken özgür olmalı, öyle değil mi? 🌿
Cevap
7Cevap
Doğru herkesin hayatı kendine cehenneme gitme özgürlüğü var ama laiklik başka bir şey İslam'la çelişiyor laiklik.
Konu islam değil islamla yönetilmiyorsun istediğin dine İnan kimse karışamaz
Ama İslam diyor ki Allah'ın indirdiği ile Hükmedeceksin. İslam inancım benimle Allah arasında zihniyetinden ibaret bir din değildir toplumu idare ederken de İslam söz sahibidir. Maide 44 ve 47 ye bak
Kardeşim ben deistim kimsede beni bir dinle yönetemez
Ah o cehennemi bin km öteden görseydin böyle rahat atıp tutabilecek miydin
Sanane oğlum sor bakim dini inancım var mı
Demeyeyim demeyeyim diyorum da ne cehennemi a.. bilinç gidince her şey gidecek. Yeter şu kocakarı masallarına inandığınız.
deistim zaten ironi yaparak yazdım knk
Bk bilinc gidiyor siz Allâh'ın dinini masaldan ibaret sandınız en büyük hatayı da burada yaptınız şuursuzlar
Herşeye maydanoz olmayı seviyor insanlar
Her koyun kendi bacağından asılır
sende islamdasin bence ne alaka
Böyle düşününce gerçekten hiç sorun yok :d
O kadar mı ateşlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?