14 gü

Köpek saldırısında arkadaşımı kurtardım ama o beni engelledi, haksız mıyım?

Geçen hafta öğlen vakti arkadaşımı eve çağırdım, bir şeyler içeriz abur cubur vb. için neyse işte arkadaşım hazırlandı bize geliyordu. Bahçemizde Sivas kangalı besliyoruz gerçekten çok cüsseli saldırgan bir köpek hep çiğ etle besledik karanlık odalarda sakladık. Dün akşam köpek babamlaydı ben de sandım ki bağlamıştır meğerse köpek bağlanmamış. Allahtan arkadaşımı kapıyı açar açmaz karşıladım yoksa gözümün önünde paramparça olacaktı. Köpeği gördüğüm gibi nereye uğradığımı şaşırdım bana bir şey yapacağından değil arkadaşıma saldıracağından (chokehold) diğer adıyla boğma kilidine aldım bir anlık cesaretle yoksa hayatta riskini alıp yapabileceğim bir şey değil arkadaşım korkudan yere düştü ayağını kırdı sonra koşa koşa gitti ben de köpekle baş başa kaldım neredeyse köpeği boğuyordum ölme derecesine kadar getirdim. Sonra bir şekilde eski haline dönüp kendine geldi. Arkadaşım o gün bana engel attı o günden sonra köpeklere karşı da sinofobisi oldu köpekleri görünce yolunu değiştiriyor. Ben arkadaşım için elimden geleni yaptım o bunu fark edemiyor mu neredeyse ölümü göze aldım?

Köpek saldırısında arkadaşımı kurtardım ama o beni engelledi, haksız mıyım?