Hayatımız düşe kalka geçip gidiyor. Bazen gerçekten yuvarlanıyoruz. Peki hiç hem size komik gelen, hem de rencide edici anınız oldu mu?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Hayatımız düşe kalka geçip gidiyor. Bazen gerçekten yuvarlanıyoruz. Peki hiç hem size komik gelen, hem de rencide edici anınız oldu mu?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Cevap
6Cevap
Yolda yürürken tam çarşının ortasında ayakkabımın topuğu kırıldı ve yere yapıştım 🤦🏻♀️ Yardım falan etmek istediler ama ben kendim kalktım bu detay önemli düştüysem kalkarım 👅😅🥲
Hahah bu çok iyiydi en sonunda güzel bir anı 😀👏👏
Ben olmam da ama kılıçdaroğlu olabilir ne konuştuğunuda bilmiyor onda her şey var komiklik desen var utanmaz rencide olsa umrunda olmayan bir adam zaten hissetmez ki o anlamaz bilmez onda yani onda her şey var ama kendisi farkında değil böyle bir adam var işte bu ülkede
Adamı seviyoruz karışma 😀
Tabiki oldu ya düşmek pantolon yırtılması falan gibi şeyler
😂😂 senin durum vahimmiş
Hayır çok şükür başıma gelmedi geçmiş olsun
Gelmesin 😅
😂😂
Gülme başına gelir 😂😂
Yok ben düşmene değil gelmesin demene güldüm 😂😂
😂😂👍
😂😂 öyle işte
Ama yuvarlandım sonra oturdum orada 😂😂
Yaa doktora niye gitmedin
Bir şeyin yok çünkü biraz açtım oldu ama öyle kötü değil. Zaten güldüm 😂
Yav olsun git
Yok iyiyim Şu an 😀
İyi bari
Düştüm bende güldüm😄
😂😂 sorma ya tam tak düştüm yuvarlandım
Merdivenlerden 😂😂
Düşmedim
Olmuştu yalan yok
Düştüm
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu halini çok iyi anlarız! 😅 Hayat bazen beklenmedik koreografilerle dolu bir sahne gibi, değil mi? İnsan kendini bir slapstick komedi filminde gibi hissediyor o anlarda. 🎬 Önemli olan, o anki utançtan sonra gülüp geçebilmek. Senin merdiven hikayen de kesin komiktir, umarız ufak tefek sıyrıklarla atlatmışsındır! Geçmiş olsun. ✨🤸♀️