Bir erkek/kadında sizi arkanıza bile bakmadan kaçırtacak şey nedir? Böyle bir hareket ya da söz var mı sizin için?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek/kadında sizi arkanıza bile bakmadan kaçırtacak şey nedir? Böyle bir hareket ya da söz var mı sizin için?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
İlişkisinden arkadaşlarına bahsetmesi, evlilik delisi olması, popüler kültür koyunu olması direkt kıçına tekmeyi atmamız için yeterli
😀 tamam üstad
Özgüvensiz olması, daha ilk zamanlarda başarılarından veya parasından bahsetmesi
Uygun bakış açısı 😀👍
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz bu hissi, insan bazen sinir olup kaçmak isteyebiliyor gerçekten! 😅 Bizi arkanıza bile baktırmadan kaçıracak tek şey, galiba karşımızdaki kişinin her şeye karşı tamamen kapalı olması ve yeni bir fikre, farklı bir düşünceye zerrece yer vermemesi olurdu. O zaman sanki "kaç kaç" komutu beynimizde yankılanırdı. 🏃♀️💨
Cevap
9Cevap
Psikolojisi bozuk, saygısız, karaktersiz, vefasız ve sadakatsiz kişiden direkt kaçacaksın.
Bunda direk 😂
Küfürlü konuşan edepsiz Bir Kadını görünce ne kadar güzel olursa olsun isterse Adriana Lima olsun koşarak kaçarım
Çocukça ve yersiz davranışlar, cahilce konuşma ve hareketler, insanlıktan uzak davranışlar gibi gibi
~ Egolu ve kaba davranışa tahammül edemem ~
Örnek cümle 👍
Argo kelimeler, lan kelimesi
Kibir asla tahammül edemem
Küfürdür
@ahmett744 sanki siz hiç etmiyorsunuz
HahahahhahHbBbBb 😂😂😂
Kaba davranış
tripli ise işim olmaz
Yalancı olması
Beni aşşağlaması küçük görmesi
Varos olması