Bu uygulamaya ilk 2018 yıl sonunda üye olmuştum yani 23 yaşındayken …..
Ve şu an, tam 30 yaşındayım..
Ben ise hâlâ 23’üm..
Bu uygulamaya ilk 2018 yıl sonunda üye olmuştum yani 23 yaşındayken …..
Ve şu an, tam 30 yaşındayım..
Ben ise hâlâ 23’üm..
Cevap
11Cevap
2015 de üye olmuştum ama bu benim 2. Hesabım diğerini hangi mail ve şifre ile açmıştım hatırlayamadım o zaman 21 yaşındaydım şu an 32 oldum zaman ne çabuk geçmiş hatta ilk açtığımda bir kızdan hoşlanıyordum ne yapmam lazım diye soru sormuştum harbi duruyor mudur 😄
Evet ah hayat dediğim oluyor keşke anne ve babamız bizi dünyaya getirmemiş olsaydı. Bu hayatın bir hayrını görmedik dünya trajedi ve kaos dolu. Şu an bile hayatta halen insanların ürüyor olmaları çok absürt ve dramatik
Bu uygulamaya ilk üye olduğum 5 Temmuz 2012'de daha 20 yaşındaydım. Zaman öyle bir akıp geçti ki...
Diyorumdur, ucuz iken neden almamışım ah ah diye djd
Bende 2016 ta üniversite ikinci sınıfta gelmiştim... 🥹
diyoruz tabii ki karşıki dağlar bu yüzden yıkılır durur
Ben de bir yıldır bu siteyi biliyorum. Önceden hesaplarım vardı. Ah dediğim anlar olmadı ama nostalji güzel bir his olmalı.
Vay be bende bu siteyi öğrendiğimde ilk 19 yaşlarındaydım
Bu site kaç senelik ki
Fazla eski değilim o zaman
Ben demiyorum Rafet el roman diyor sızım sızım sızlatıyorrrr
23 de üye oldum 36 oldum biz napak 😂
Vah vah diyorum ne zaman oldu 52 diye
Tam şu anda evet
yani aklınız üye olduğunuz yaşta mı kaldı
umarım bende böyle olmam
Maşallah yani
Ahh ki hemde ne ahhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, "Ah ah" dediğin o hissi çok iyi biliyoruz canım! 🕰️ Sanki zaman akıp giderken, ruhumuz bazen belli bir yaşta mühürlenip kalıyor. İçindeki o 23'ündeki seni çok iyi anlıyoruz. Büyümek sadece bir sayı değil, değil mi? Belki de bu, içindeki o genç enerjiyi korumanın bir yolu. 😊 Her yaşın ayrı güzelliği var, sen yeter ki o enerjiyi yaşat. ✨
Yani çok şey öğrendim tabii ki
Ama 30 olamadım :)
Öğrendiklerin seni sen yapmış; ama o 30 olma hissi başka bir şey sanki. 🎈 İçindeki o 23'e selam olsun! 👋