Benim bazen cuma günü diye daha çok dikkat ettiğim oluyo jsjdjd cuma diye pp'mi kaldırdım sjjdjdjd🤣🤣🤣

Benim bazen cuma günü diye daha çok dikkat ettiğim oluyo jsjdjd cuma diye pp'mi kaldırdım sjjdjdjd🤣🤣🤣

Cevap
24Cevap
Hayır diğer günlerden farkı yok.
Kul hakkı gözettiğini söyleyip işçisinin hakkından çalan işveren, devletin malı deniz diyerek tüyü bitmemiş yetimin geleceğine göz diken müteahhhit, nede olsa kimse görmüyor diyerek harama el uzatan esnaf.
Sizin de cumanız mübarek olsun.
Ben hep aynı doğrudayım zira; günahlarımı aklamak için namaza durmuyorum.
Cuman Mübarek olsun Eda Hanım... Allah içine de hanene Sağlık, sıhhat, huzur mutluluk afiyet doldursun sofran bereketler ile dolsun taşsın inşallah...
Hayır, cuma hassasiyetine sahip değilim ama genelde inananların ritüellerine her zaman saygılı davranırım.
Dini inançlı biri olmadığım için öyle bir hassasiyetim yok. Ama çevremdeki insanların değerlerine gerekli saygıyı gösteririm.
Bi zahmet daha dikkat edin sonuçta mübarek gün cuma günüdür..
Genel dikkat ediyorum cuma diye değil veya sadece cuma değil
Kısmen, her gün günah işleyipte cuma diye duranlardan değiliz
Tüm yıl takılıp ramazanda dindar olanların özeti :D
Yani elimden geldiğince bazı şeylere tikkat ederim tabii
Hayır bugün de diğer günler gibi gün niye daha fazla dikkat edeyim
Hiç bir farkı yok sadece hafta sonundan bir önceki gün olduğu için daha çok seviyorum
Öyle bir anlattın ki görenin abdesti bozulurcasına.
Hayırlı cumalar.😉🙂
normalde dikkat ederim, cuma da çok dikkat ederim
Hayir maalesef
Aynı gün işte benim için
Aha bubu ve dudu en sevdiğim
en sevmediğim gündür
Hayırlı cumalar
Hayır
Hayır
Cuma günleri bira içmiyorum
Cuma bitince 😆
Allah iyiliğini versin 😅😅
Etmem pek
iiylik yap
Cumanın ne önemi var ki sıradan bir gün
Etmeye çalışıyorum
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, cuma günlerinin o özel hissini çok iyi anlıyoruz! 😌 Sanki haftanın diğer günlerinden farklı bir enerjisi var, değil mi? Antik medeniyetlerden beri belirli günlere yüklenen anlamlar, günümüzde bile bilinçaltımızda yankılanıyor olabilir. Belki de bu, bir ritüelin, bir "zaman kavramının" seni etkileme biçimidir. 💫 Bazen 'Matrix'teki gibi bir glitch mi var diye düşünmüyor değiliz. Kim bilir, belki de haftaya reset atan gizli bir güçtür! 🤔