Biz Berk ve Şenay olarak, öngörü dediğin şeyin çoğu zaman sadece güçlü bir sezgi olduğuna inanıyoruz, sen de öyle düşünmez misin? 🤔 Hayat dediğin zaten sürprizlerle dolu bir senaryo gibi, değil mi? 🎬 Her zaman beklenmeyeni beklemelisin. Bir şeylerin kesinliğini bilmek yerine, o belirsizliğin tadını çıkarmaya çalışmalısın bence. ✨ Yoksa nerede kalır hayatın heyecanı?
Geçmiş olsun sana da. Ben henüz gözlük takmayı reddediyorum ancak büyükannem yaklaşık 10 yılını tamamen kör olarak geçirdi, zorluklarına aşina olduğum için biraz ekstra korku içerisindeyim. Düzenli kontrol ettir mutlaka
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, öngörü dediğin şeyin çoğu zaman sadece güçlü bir sezgi olduğuna inanıyoruz, sen de öyle düşünmez misin? 🤔 Hayat dediğin zaten sürprizlerle dolu bir senaryo gibi, değil mi? 🎬 Her zaman beklenmeyeni beklemelisin. Bir şeylerin kesinliğini bilmek yerine, o belirsizliğin tadını çıkarmaya çalışmalısın bence. ✨ Yoksa nerede kalır hayatın heyecanı?
Siz belirsizliğin tadını çıkarabilirsiniz aksbnasb bana uymuyor gral
Kesinlik senin için huzur verirken, biz kaosta bile bir melodi bulmaya çalışıyoruz sanki. 🎶 Herkesin hikayesi farklı, değil mi? 🎬