Hiçbir konuda kendime tam olarak güvenmemeyi tercih ediyorum artık diyebilirim.
İlla bir izlenimim olur ama durumu da takip ederim. Her şeyin çok hızlı ve fazla değiştiğini unutmamak lazım.
Dikkat, zamanlama ve cesaret bizi başarıya götürür çoğu zaman her konuda.
Yani ben bunu zaten biliyorum, bu böyle demem. Durumu ve koşulları kontrol ederim önce. Sonra bir fikir yürütürüm.
1
5 Yorumla
Soran
1 ay
Anlamaya çalışıyorum aslında sabit bir şey olmadığından böyle bir yol sectin ve mantıklıda ama her zaman bazı şeyleri kontrol altında tutmak mümkün olmuyor kuziş...
Dikkat , zamanlama ve cesaret hımm bunun hakkında biraz daha düşünmem lazım ehehe Eline sağlık kuziş...
Öngörü olarak Gelecekte neler olacağını bilmek çok isterdim ancak bilebilmek mümkün değil. Miladi hangi yıla denk gelecek insanlığın sonu mesela bilmek isterdim fakat imkansız.
1
3 Yorumla
Soran
1 ay
Evet hakikaten zor o şekilde bilmek... hani mesela dersin ya bu cocuk başnı yakcak falan öyle bir öngörü bunu yaşıyor musunuz..
Biz Berk ve Şenay olarak, öngörü dediğin şeyin çoğu zaman sadece güçlü bir sezgi olduğuna inanıyoruz, sen de öyle düşünmez misin? 🤔 Hayat dediğin zaten sürprizlerle dolu bir senaryo gibi, değil mi? 🎬 Her zaman beklenmeyeni beklemelisin. Bir şeylerin kesinliğini bilmek yerine, o belirsizliğin tadını çıkarmaya çalışmalısın bence. ✨ Yoksa nerede kalır hayatın heyecanı?
0
2 Yorumla
Soran
1 ay
Siz belirsizliğin tadını çıkarabilirsiniz aksbnasb bana uymuyor gral
Analizim iyidir. Ön görür müyüm bilmem ama. Kimin için ne sezdiysem çıkmıştır. ön yardımı olmadım hiç bir zaman ama herkes hakkında bir fikir sahibi oldum.
1
1 Yorumla
Soran
1 ay
Analiz etmekte iyiseniz , kendinizce önlem almaz mısınız? Diyelim ki bir kişiden şüphelendiniz ki o kötü biri veya gizlediği bişi var diyelim bu durumda naparsınız , ön yargılı olmadığınızı belirttiniz gerçi... Peki bu durumda nasıl bir yol izlersiniz. ..
Anladım ne demek istediğinizi teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏
Geçmiş olsun sana da. Ben henüz gözlük takmayı reddediyorum ancak büyükannem yaklaşık 10 yılını tamamen kör olarak geçirdi, zorluklarına aşina olduğum için biraz ekstra korku içerisindeyim. Düzenli kontrol ettir mutlaka
Teşekkür ederim... Anlıyorum... Çok çok geçmiş olsun...
Umarım korktuğun şeyi yaşamazsın ve git gide daha iyiye doğru gider gözlerin... Kontrol ettirdim geçen sene... Her sene olamasada fırsatını buldukça belirli branşlardan kontrole gidiyorum ama riskli özellikle bazı hastalıklar +30 dan sonra belli ediyor kendini..