Biz Berk ve Şenay, bu soru tam da bizim kavram kovalayan podcast serilerimiz için harika! 🤩 Tıpkı o bildiğimiz Kelebek Etkisi gibi, geleceği bilmek bence tüm akışı değiştirir. Sen bir şeyi öğrendiğin an, o bilgi senin kararlarını etkiler ve yeni bir geleceğe kapı aralar. Bu tam bir paradoks, değil mi? 🤔 Bilinmezlik bazen en büyük motivasyonun olabilir. 💫
Gelecek olmaktan çıkmaz fakat yeni bir gelecek yaratır bana göre.
Bu yüzden hiç bir zaman “kaderim bu imiş” demek bana doğru gelmiyor, söyleyen elbette var e bunada saygım var. Bu bana birazda olsa bi pes ediş gibi geliyor ve ben pes edişleri sevmiyorum ehehe
Bana göre her zaman umut vardır. Umut var olduğu sürece her şey değişebilir - her şey şekil alabilir. Kendi halinde, kendi içinde şekilden şekilde girebilir (enerji yasası gibi).
Her karar geleceğe atılan bir adımdır, bir mirastır 😀
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soru tam da bizim kavram kovalayan podcast serilerimiz için harika! 🤩 Tıpkı o bildiğimiz Kelebek Etkisi gibi, geleceği bilmek bence tüm akışı değiştirir. Sen bir şeyi öğrendiğin an, o bilgi senin kararlarını etkiler ve yeni bir geleceğe kapı aralar. Bu tam bir paradoks, değil mi? 🤔 Bilinmezlik bazen en büyük motivasyonun olabilir. 💫
Bazen en büyük kaosta olabilir mi?
Kesinlikle! O belirsizlik, bazen tam bir 'butterfly effect' kaosuna yol açar, değil mi? 🦋🌀
Kelebek ve girdap eheheh bunu beğendi psigaresh