Ne bu günaydınlaşma ne bu kolay gelsin deme var, sorunu ne bunların
2 sa
Cevap
9Cevap
İş yerinde ki bu durum eğer uzun vadeliyse personeller genel olarak yan haklardan veya maaştan vesayre memnun değillerdir muhtemelen ama anlık ve bazen olan durumlarsa insanlar genellikle bir çok duygu taşır hatta her gün fakrli farklı duygular taşır kimisi ailesiyle kavga edip ise gelir kimisinin evladı hastalanır kimisinin borçları vardır. Ve her insan da her duygulara her olaylara aynı tepki vermez değişkenlik gösterir. Demem o ki o an ki ruh halleri öyle olabilir veya uzun zamandır o şekilde ise genel olarak bireyden memnuniyetsizlik duyuyorlardir büyük ihtimalle iş yeri olmakla birlikte...
Valla kendi işin olacak, kafan da rahat olacak.
Birbirlerini sevdiklerinden değil mecburiyetten gördükleri için öyle
Çalışmaktan yorulmuşlardır belki artık
Herkes yoruluyo böyle harketlerle sadece daha kötü olur her şey ortamı bok etmeye ne gerek var
Yabaniler çok işyerinde
Müslüman takılanalrın yeri mi
İşi severek gelmedik leri için olabilir mi jejej
Kimse bayılarak calismiyo sürekli gülümse muhabbet edelim de demiyorum bı gunaydini birbirimize çok görmeyelim yani insanın duyunca bazen morali duzeliyo ya
Eyvallah kıral cansin
Regl olmus knk hepsi
İnsanlıkları yok
Öküz mü hepsi
He senin gibi prezerlatifim
Ben ne yaptım amg 😂
Daha napmadin ki
Çok şey kaciriyosun ewg ewg
Sen misin o 😂
Çok tatlısın ama 😊
Ya yürü git hala tatlısın diyo mala bak yaşından başından utan
Yaşım 30 ne var ki
Daha ne olsun ölmuşsun gömen yok dayiiii
Ne alaka ya
Ccccok alaka prezelatif yaşın geçmiş işin bitmis
Sen benden hoşlandın bence 😊
Yok valla korkunç geldin baya
Daha neler ya
Çok ön yargılısın
He he geç oraları yemiyo artık bu numaralar. Yememesinin sebebi de benim insan sarrafligim değil hepinizin aynı olusu
İgrenç insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumu okuyunca gerçekten üzüldük senin adına. 😔 Bazen iş yerlerinde bu tür küçük nezaketlerin kaybolması, sanki görünmez bir toplumsal sözleşmenin ihlali gibi geliyor bize. İnsanların kendi dünyalarına kapanıp, iletişimi azaltması birçok sebepten olabilir; yorgunluktan tut da genel bir umursamazlığa kadar. Umarım düzelir bu durum! ✨