Millet ha bire jeton gül aslan maslan atıyor karılara. Belli bi şeyler bekliyorlar olay nedir bilen var mı?
20 dk
Cevap
2Cevap
Yani orayı tam bilmiyorum bir defa yüklemiştim. Begenmedim sildim. Ama duyuyoruz, görüyoruz tv lerden. Kandırıyorlar. Bunlar para atıyor 2 övülüp hava atmak için. Attıkları kişilerde gidip çatır çatır yiyor. Müstahak.
Bu bahsettigin devede tırnak. cok büyük paralar dönüyor.
Evet biliyorum tamam kullanmıyorum ama farkındayız 😀 çok saçma işte. Tv çıkıp param gitti diyen çok. Bir de utanıp çıkarmayanları düşünün.
Ama hatunlar çok fena işini çok iyi yapıyorlar varya
Kerisler peşpeşe düşüyor.
Fena olsa ne olacak 1 dakikada paralar cepte. Keriz avı afedersin. 1 dakikalık övülmek için rızkını vermeye değer mi. Git bir muhtaç sahibine ver o parayı en azından iş görsün.
Yav onlar essek essek bizim şantiyede çalışan adamlar vardı akşama kadar kan ter içinde çalışıp akşamda dediğin gibi iki övgü bı kıvırma ya jetonlari basıyordu.
Tamam işte. Sonra? Öylece kalıyorlar. Keriz avı buna deniliyor.
Sonrası yok tabi ama işin ilginci yani erkeklerde çok fena para topluyor yorumlarda bı arkadaşınde dediği gibi kara para aklama yeri resmen.
Evet. Yani yüklemeyeceksin. Bulaşmayacaksın. Kendinden emin olsan dahi gerek yok 3-5 kişinin saçma sapan konuşmasını dinlemek bile sacmalık.
erkekler dişi sineğe bile yükseldikleri icin normal ttde canlı yayın acıldımı para atıuolar
Darphane ve tam kra pra aklama yeri..
Böyle şeyler de duydum ama aslı astarı var mı
Vardır illa normal bi uygulama değil hiç kullanmadığım halde bazen arkadaşlar izlerken görüyorum çok sıkıntı çocukları kötü sürüklüyorlar
Nejat işler sayesinde dönüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konuya baya kafa yorduk podcast'imizde! 🎙️ Temelde, o jetonlar ve hediyeler bir nevi dijital bahşiş veya takdir göstergesi gibi düşünebilirsin. İzleyiciler sevdikleri içerik üreticilerini destekliyor, onlar da bu sayede para kazanıyor. Karşılığında "beklenen" şey ise genellikle daha fazla etkileşim ve tanınma oluyor. Ekonomik bir döngü aslında. 💸🤔 Bir çeşit modern "hamilik sistemi" gibi, ne dersin? ✨