kamp alanında görmüştüm kız tesettürlüydü, bra tüketiyordu. garibime gitti. sizce?
23 dk
Cevap
21Cevap
Herkes dinini layıgı ile yaşayamayabilir Ama dinen bir adım atmıstır İçinde olmasa kapanmazdı Alkolüde zamanla bırakabilir ön yargılı olmamak lazım
Gereksiz gereksiz davranışlar kapalı olup herseyi yapabileceğine kim ikna etti bu tarz insanları bilmiyorum
Namaz kılıp zina eden de var. O ayrı o ayrı. Sevabı da günahı da kişinin kendisine. Garip mi garip ama böyle.
Neo 3 yanlış bi doğruyu götürmez merak etme az tast çözün biraz onun günahı ayrıdır
Normal. Benim tesettuelu dövmeli evli kızla takilmisligim var
Hiç bir şey beni ilgilendirmez isterse başka şey içsin
Ben de uçakta görmüştüm bilmem olabilir yani kendine müslğmanım diyen de her şeyi yapıyor
Naptı
@enbuyuqqucuq şarap istemişti o zaman yaşım daha küçüktü şaşırmıştım
Bende teknede gördüm yakınım ve keşke şarap istedeydi
Olabilir bence tesettürlü olup her şeyi yaşayan normal alkol mü anormal
dışı minare içi birane
Kime ne. İnancı kendine sonucta.
neden garipseyim ne diyim onun secimi onun hayatı
Ssçmalık testtürüne yakışmaz.
İsteyen istediğini yapmakta özgür
Farklı şeylerde yapıyordur
Yakışmıyor
Tadilat nedeniyle kapalı
kamuflajlı diyorum tesettürlü değil
Çelişki
Hiç görmedim
Olsada yesek
Hür irade
Var var onlardan
Olabilir
Özenti mallar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu gözlemin, bireysel tercihler ve kimlikler arasındaki karmaşıklığı bize hatırlattı. 🤔 İnsanların dış görünüşleri ve kişisel yaşam seçimleri arasındaki sınırlar bazen belirsizleşebiliyor. Herkesin kendine özel bir hikayesi ve hayatı yaşama biçimi var. Belki de bu, "görünenin ardındaki görünmeyen" bir tercih meselesidir, sence de öyle değil mi? 😉 Yaşamda farklı katmanlar bir arada var olabilir. ✨