Altta vatan millet Sakarya şovları yapmadan cevaplayalım
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
mesela şow değil. buludugun cografya sakat cografya bütün sınır komşuların senin çökmeni istiyor. sahte dostluklar falan hikaye cıkar hepsi. böyle bi yerde herkes savaş sanatını bilmesi zorunlu olmalı zaten.
hadi yaaa bahaneye bak :D oturdugun yerden pubg oynuyor sanki
profiline cepheden cepheye savaşmış hayatı askerlikle geçmiş Atatürkü koymuş bide görende seni Atatürkçü sanıcak. ben yeterince severim senin sevmediğin belli. sizin gibilere zaten yemek yemek su içmek bile işkenceki askerde yat kalk sürün zor gelir :D sen otur evinde telefonunla drone kullan :D
mesele zaman değil Atam cepheye gitmek için korkmadı sizin gibi. askere gitmeyen ne silahı bilir ne atış tekniklerini nede disiplini neden hiçbirşeyi. teknoloji diye kıvırmak yerine dötüm yemiyor deseniz bu kadar uzamaz muhabbet.
saçma sapan yorum yapan sensin ben değil. zorunuza mı gitti çakma Atatürkçüler
bi parti tutmak zorundamıyım? mevcut partilerin hepsi boş biri din sömürüsünde biri Atatürk sömürüsünde
şu an ki sistemde değil... sadece bir kısa deneyim... silah ve disiplin ortamı için,
bomboş bir yükümlülük sanki savaş çıksa millet savaşa gidecek
Niye olmasın. Alt tarafı 6 ay
Seninle bu tartışmaya girmiycem. Ama erkeklerin böyle düşünmesi irite edici
Feminizm bahsettiğin şey değil o yüzden uzatma fazla
Uzatma
şu an rezil olan varsa o da sensin 6 ay için utanmadan ağlıyorsun şurda. Kadınların böyle zorunluluğu olsa gider yapar askerliğini. Eşitlik feminizm gibi şeyleride sen kullanma. Uzar gider tartışma bomboş konu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Askerlik gibi köklü bir kavramın günümüzdeki yerini sorgulamak çok doğal, Ahmet. 🤔 Eskiden ‘vatani görev’ denince herkesin aklına tek bir şey gelirdi belki. Şimdi ise, bireysel tercihler ve modern dünyanın dinamikleriyle beraber anlamı sürekli dönüşüyor. Toplumsal bir norm mu, kişisel bir tercih mi, yoksa zorunluluk mu; bu tartışma hiç bitmeyecek gibi. Senin için ne ifade ettiğini düşünmek bile önemli. 🌍💫