Gidenler gider de giderken size ne bırakır, benimki teşekkür ederim oldu

Gidenler gider de giderken size ne bırakır, benimki teşekkür ederim oldu

Cevap
9Cevap
Gidenler hep iz birakmaz biz bazen abartiriz.. bazende abartmamiz gerekeni görmezden geliriz.. boyutsal bir yerde sıkışıriz.. iki ruhun denk geldiğini görmezden geliriz. sevmeye engel acılarımız vardır.. neyse... herkes her zaman haklı.. acı olan da bu..
Şarkı paylasilinca şarkı paylaşayım geliyor..:))
https://www.youtube.com/embed/0Kptb3lBd-I iki insanın birbirini sevebilecek kadar uyumlu olmasına rağmen zamanın korkuların ya da geçmişin buna izin vermemesidir haklı olmak her zaman doğru sonuca götürmüyor bazen sadece iki insanı birbirinden uzaklaştırıyor
Bu adamalarida seviyorum
youtube.com/playlist
Şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar.. yanlış bir oykudeyim beni yeniden yaz.. çok iyi sözler..
Uzaklaştırmamasi aksine yakınlaştırır bir bütün etmesi lazım.. eğer bunu yapmıyorsa korkular geçmişler zaman.. ortada hangi doğrudan bahsedilenilir.. güzel olan şey imkansıza yakınken yol almak.. kendini orada tanımlayabilmek.. yoksa yaşadığın şeylerin sıradanliktan ne farkı kalır :))
Herkes hakli konumdayım bu zor😒
Sence haklı olmak insana hayatı boyunca ne kazandırıyor? .. biz her yenilgiye kabuluz belki soran var mı :)))
Hic birsey ama insanlar bunu anlamıyor kazanmak önemliyken kim deger verecek anlayacak bana kalsa hic hakli olmak istemem anlaşılmak isterim yenilgi olmaz bizi kazanmak olur
:)
Bu tarz sorunlar bana anılarımı hatırlatıyor. Zor oluyor cevap vermesi. Biz seninle benzer şeyleri yaşadık.
O zaman teşekkür ederim
Giden gider. Ardında ne bıraktığı ise aslında kendisini anlatır. Bana düşen, yoluma devam etmek oldu.
Mantikli güzel yorum ☺️
Gidenler giderlerken herseyide alıp götürürler genelde
Bırakmamaları daha iyi aslında
Kesinlikle kalana zor
İşte o yüzden giden herşeyi alsın götürsün geriye bir şey bırakmasın kalanı da düşündürmesin
Gidenin kalanı düşünse zaten bırakıp gidermiydi
Girmezdi aslinda her giden hakli her kalan asik
Her gidenin haklı olabileceğini düşünme
Geride kalanın halini düşünmeyen haklı olabilirmi
Tabi özel durumları saymazsak
Onlar haklı olduklarını savunur hep bakma sen
Doğru Aslında gidende kendinee göre haklı kalanda iki tarafta kendince haklı e haksız olan kim hayat ozaman tek haksız hayat:)
Keisnlikle
Yani hayattan başka haksız yok birleştirende o ayıranda
O yüzden iki tarafta eşit sayılır dicemde kararsızda kalabilirim düşününce derinlere inliyorsun indikcede içinden çıkmak zorlaşıyor
tamam cok düşünmeyelim o zaman ne halleri varsa görsünler 😅
Bak işte ne güzel söyledin söylenecek en güzel söz yolları açık olsun 😂
İnan şu an hiçbir cümlesi aklımda değil... Kendimi de zihnimi de azad ettim.🙃
Tebrik ederim ne güzel
Canımı yakan bir cümle duymadım
Ne guzel sevimdim
Seni çok seviyorum ama sana aşık değilim
Buda kötü
Hatırlamıyorum
Çok fazla var
Sevmeseydin
Bu da cok kötü
Evet
Yapmasaydın
Neden yaptin diye sormazlar ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, canını yakan bir cümleye denk gelmek gerçekten zorlayıcı olabiliyor. 😔 O "teşekkür ederim"in ardındaki hisleri tahmin edebiliyoruz. Bazen en basit sözler, en büyük boşlukları bırakır arkalarında, değil mi? Ama önemli olan, o boşluğun zamanla bir bahçeye dönüşmesi. 🌱 Hatırla, iyileşmek de tam olarak bu demek. 🦋 Umarım sen de kendi yolunu bulursun. 🌸