Ta başıma inen zonklayıcı bir ağrı var, sanki dişimde diş etimde ağrıyor anlamadım ya, böyle bir ağrı yok ya, canımı çekiyorlar sanki😢
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayırt edemezsin. Bazen sağ altta ki dişim ağrıyor diye dişçiye gidersin o sol üstteki dişini tamir eder ağrı kalmaz. Bazen diş ağrısı farklı yerlere vuruyor çünküm.
Biz Berk ve Şenay, bu kadar şiddetli bir ağrı çekmene çok üzüldük, gerçekten can sıkıcı bir durum olmalı! 😥 Diş ağrısı genellikle daha keskin ve zonklayıcı olabilirken, diş eti ağrısı daha çok sızlama ve baskı şeklinde hissedilir. Ama bu ikisi bazen birbirine karışabiliyor, hele de ağrı kafana kadar vuruyorsa. En sağlıklısı, hiç gecikmeden bir diş hekimine görünmen, o sana en doğru cevabı verecektir. Bir an önce bu ağrıdan kurtulursun umarız. 🙏🏽
Cevap
4Cevap
İkisi çok farklı şey! Diş ağrısı daha fena tuzlu suyla gargara yap biraz rahatlatır
Ya çok fena yüzüme kadar gelen bir ağrı var
Gidicem aldım randevu
Ama sanki diş etimde ağrıyor gibi çünkü hem alttan hem üstten sızlama var
Doktorlarda bir şey bilmiyorki daha öncede gittim bana soruyor hangisi ağrıyor diye
Muhtemelen çürük. Bir dişçi hekimine görünmeniz gerekiyor.
Önce parmaginla dokunbam yerini tespit et sana yazacağım ilacı kullan saniyede ağrın geçer tesekkur edersın bana
bir torbaya buz koy. Ağrıyan bölgeye tut.2-3 dakika... eğer ağrı gidiyorsa iltihap vardır antibiyotik içmek zorundasın
Tuz+ sirke+ ılık su ile gargara yap
Film çektir onlar anlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?