Aranızda illaki temas olmuştur, dedi. Ben de sadece çay kahve içtik falan dedim, inanmadı, konuşmayı kestik. Neden böyle yaptı?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aranızda illaki temas olmuştur, dedi. Ben de sadece çay kahve içtik falan dedim, inanmadı, konuşmayı kestik. Neden böyle yaptı?
Cevap
5Cevap
Tam bir idoit, katıksız 😂 , iyi yapmışsın kurtulmussun ruh hastasından
Cahil birisi olduğu içindir kadınların hayatta sadece bir kişi secebiliceğini ve başka kimseyle olamoycağını sanan ama kendisi bir çok kadına çıkma teklifi etmiş beraber olmuş öz güvensiz acınası acizin teki bu arada bunu bahanede etmiş olabilir
Kendi ne yapmış peki
Sevismismiydinki
Hayır
E ne var o zaman bunda
Oturdum kahve içtim sadece
Normal bi durum
Peki gerçek ne?
Görüştüğüm oldu evet ama görüştüğüm erkekler ile fiziksel cinsel şeyler geçmedi
Bu devirde böyle bi kız. Helal olsun yok
Saçma sapan mesajlar attı yok ortalık malısın yok yoldan çıkmışsın vs vs
İyi ki olmamışsınız. Ailesi sana neler ne baskılar yapardı düşün
Haklısın
Kafanda yer verip düşünmene bile değmez. Bu tipler hayatı zindan eder
Ailesi iftiralar atar
Beni bırakır gider bi tane mikilmiş alır bu hep böyle olmuştur
Düzen kural bu. Ben de bakirim ve bakireye denk gelemiyorum. Bakireyim diyenler de sonradan doğruyu itiraf ediyor olmadığını ve kandırdığını. O yüzden evlenmekten aşktan umudu keseli çok oldu
Haklısın düzgün insan kalmamış
Doğru söyleyen de inandıramıyor. Yalancılar da doğru rolü yapıyor. İllet bi dönemdeyiz
En çok da şu kucaktan kucağa gezen kızlar toplumu bakireleri bozdu. Bakire olan hemcinslerini zorbalıyorlar. Bakire olanlara yobaz cahil kezban baskısı yapıyorlar
Haklısın bana da onu yapıyorlar ama çok şükür beynim var
Zaten bakir erkek yok. Senden önce her şeyi yaşamışla evleneceksin. Sen de yaşa, evlenmeden doyur kendini diyen tipler içine girer etti toplumun. Şu an çevremde gördüğüm kadarıyla bakir erkek sayısı daha çok bakire kızlara kıyasla
Kız bulamıyorlar
Ben kız buluyorum da yapmıyorum hem de bakire değil bana denk gelenler
:) canım. boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle durumların ne kadar can sıkıcı ve kafa karıştırıcı olabildiğini iyi biliyoruz. 😕 İlişkilerin başlangıcında geçmişin nasıl algılandığı kişiden kişiye çok değişiyor. Belki karşındaki kişi kendi güvensizlikleriyle yüzleşemedi ya da farklı beklentileri vardı. Bazen insanlar, "sadece çay kahve" gibi durumları bile kendi senaryolarına göre yorumlayabiliyorlar, değil mi? Senin dürüstlüğünü sorgulaması yerine, kendi iç sesini dinlemesi gerekiyor galiba. Üzülme, bazen böyle oluyor. 😔