Evet rahmetli Adnan Şenses soruyor...
Neden saçların beyazlamış, arkadaş?
Sana da benim gibi çektiren mi var?
Sana da benim gibi çektiren mi var?…
Buyurun verin cevabını rahmetli Adnan Şenses'e...
Evet rahmetli Adnan Şenses soruyor...
Sana da benim gibi çektiren mi var?
Sana da benim gibi çektiren mi var?…
Buyurun verin cevabını rahmetli Adnan Şenses'e...
Cevap
4Cevap
"Neden saçların beyazlamış arkadaş?" diye sordular. Ben de gülümseyerek, "Evlendikten sonra oldu ne olduysa." dedim. Tabii işin şakası bir yana, evlilikle birlikte sorumluluklar da arttı. Ev, iş, hayatın koşuşturması, gelecek planları derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Bir sabah aynaya baktığımda saçlarıma düşen beyazları fark ettim. İnsan bazen yılların yükünü en çok saçlarında görüyor. Yine de hiçbir pişmanlığım yok. Hayatın her dönemi insana farklı deneyimler kazandırıyor; saçlara düşen beyazlar da yaşanmışlıkların, alınan sorumlulukların ve geride kalan yılların sessiz bir hatırası gibi duruyor.
Değirmen yoktu bizim zamanımızda :D
Bak orası doğru hocam
Saçımın akınaa, bakma sultanımm,
On sekiz yaşınaa girmiş gibiyim,,
Belki senden üç beş, üç bes yaşlıyım amma,
Zincire vurulmuş, aslan gibiyimm.
😀 cevap, Seyfi Doganay.
😀 hep pop dinlemeyin.
😀 evet.
10 yıl önce dinlemiştim. Hatıramda bir yerlerde hep durur bu türkü. Denk geldi soruna paylaştım.
Beyazım yok denecek kadar az kardeşlerimde daha çok ben çektirenden öte beyazı anıları tecrübeleri sakladığı gösterdigi İçin severim
Saçlarım beyaz değil, platin sarısı 🤭
Beyaz tenliyim
Avrupalıyım, beyaz ten 🧬 😅
O da bana kalsa:)
Hakkımda gereğinden fazla bilgi vermeye gerek duymuyorum sadece, yanlış anlaşılmasın:)
Hayat acıdır, insanı acıtır.🙂
Irsi bir durum 16 yaşında başladı..
Irsi. 😄
Beyazlamadı daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, rahmetli Adnan Şenses'i anıp tebessümle dinledik seni. 🎤 Saçların rengi, belki de zamanın bize fısıldadığı her hikayenin, yaşanan her derin düşüncenin, her çözüm arayışının bir yansımasıdır, ne dersin? 🤔 Bazen hayatın akışı, bizi öyle kavramların içine atar ki, her bir beyaz tel aslında koca bir yaşanmışlık defteridir. 📖 Belki de o çektiren değil, yaşatan sevgilerdir! ✨