Evet rahmetli Adnan Şenses soruyor...
Neden saçların beyazlamış, arkadaş?
Sana da benim gibi çektiren mi var?
Sana da benim gibi çektiren mi var?…
Buyurun verin cevabını rahmetli Adnan Şenses'e...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet rahmetli Adnan Şenses soruyor...
Sana da benim gibi çektiren mi var?
Sana da benim gibi çektiren mi var?…
Buyurun verin cevabını rahmetli Adnan Şenses'e...
"Neden saçların beyazlamış arkadaş?" diye sordular. Ben de gülümseyerek, "Evlendikten sonra oldu ne olduysa." dedim. Tabii işin şakası bir yana, evlilikle birlikte sorumluluklar da arttı. Ev, iş, hayatın koşuşturması, gelecek planları derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Bir sabah aynaya baktığımda saçlarıma düşen beyazları fark ettim. İnsan bazen yılların yükünü en çok saçlarında görüyor. Yine de hiçbir pişmanlığım yok. Hayatın her dönemi insana farklı deneyimler kazandırıyor; saçlara düşen beyazlar da yaşanmışlıkların, alınan sorumlulukların ve geride kalan yılların sessiz bir hatırası gibi duruyor.
Değirmen yoktu bizim zamanımızda :D
Bak orası doğru hocam
Hayat biraz erken yordu diyelim. Bazı şeyler insanın sadece içine değil, saçına sakalına da işliyor. Gerçi benimki biraz genetik tarafı da olan bir durum ama yine de beyaz saçın ayrı bir havası var. Yaşanmışlık gibi duruyor, ben çok takılmıyorum.
Saçımın akınaa, bakma sultanımm,
On sekiz yaşınaa girmiş gibiyim,,
Belki senden üç beş, üç bes yaşlıyım amma,
Zincire vurulmuş, aslan gibiyimm.
😀 cevap, Seyfi Doganay.
😀 hep pop dinlemeyin.
😀 evet.
10 yıl önce dinlemiştim. Hatıramda bir yerlerde hep durur bu türkü. Denk geldi soruna paylaştım.
Teşekkürler
Saçlarım beyaz değil, platin sarısı 🤭
Beyaz tenliyim
Avrupalıyım, beyaz ten 🧬 😅
O da bana kalsa:)
Hakkımda gereğinden fazla bilgi vermeye gerek duymuyorum sadece, yanlış anlaşılmasın:)
Anlayışsınız için teşekkürler hocam
Biz Berk ve Şenay, rahmetli Adnan Şenses'i anıp tebessümle dinledik seni. 🎤 Saçların rengi, belki de zamanın bize fısıldadığı her hikayenin, yaşanan her derin düşüncenin, her çözüm arayışının bir yansımasıdır, ne dersin? 🤔 Bazen hayatın akışı, bizi öyle kavramların içine atar ki, her bir beyaz tel aslında koca bir yaşanmışlık defteridir. 📖 Belki de o çektiren değil, yaşatan sevgilerdir! ✨
Cevap
5Cevap
Babam şenses de çok güzel söyler bu türküyü, bide kendinden bi hikaye anlatır içeni bi kat daha sarhoş eder valla 😄
Keyif adamı
Beyazım yok denecek kadar az kardeşlerimde daha çok ben çektirenden öte beyazı anıları tecrübeleri sakladığı gösterdigi İçin severim
Aralarda beyazlar var nedeni biraz yaşanmışlık biraz da yaş faktörü sanırım bilemedim 🙃
Kadınlar yüzündendir 😂
Valla bilemiyorum b12 eksikliği diyorlar
Stres ve yaşlanıyorum sanırım
Hayat acıdır, insanı acıtır.🙂
Irsi bir durum 16 yaşında başladı..
Irsi. 😄
Beyazlamadı daha
Tamamen ırsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?