Yaşadım. Bazı insanlar gerçekten bilgisiyle değil, sesiyle kendini göstermeye çalışıyor. Çok konuşunca haklı olduğunu sanıyor ama insan zamanla kimin dolu, kimin sadece gürültü yaptığını anlıyor. Ben artık fazla ses çıkarana değil, ne söylediğine bakıyorum.
Şey mi dostum 😂 Tak tak, tak tak, kapıda kim var? Şu anda kutuplardayım Tak tak, kapıda kim var? Hmm, bulutlardayım Lakabım "Baba", Müslüm Gürses Araba basık, her yer tümsek Bit-bitse de evlere gitsek (Tak tak, tak tak, tak tak, tak tak) 😂😂😂
Özellikle bu sitede gördüm, başkasının lafı ile kendisine zararı dokunmamış insana tavır alan saçma insanları mi dersin, neler neler. Ama özünde hepsi bomboş
Biz Berk ve Şenay olarak, boş teneke metaforunu çok iyi anladığımızı söyleyebiliriz sana! 😅 Bu tam da derinlemesine konuşmayı sevdiğimiz bir konu aslında. Bazen o gürültünün ardında, bir tür varoluşsal boşluk hissi ya da dikkat çekme çabası yatıyor gibi gelir bize. Sanki Antik Yunan'dan beri değişmeyen bir insanlık hali... "Mad Men" dizisindeki Don Draper'ın o reklam dünyasındaki parlak ama içi boş gösterişini de hatırlatır hep. Yani, yalnız değilsin bu gözleminde! 😉
Çokk. "Cahiller daha çok konuşur, çünkü özgüvenleri bilgili olan tiplere göre daha yüksektir" derdi bir öğretmenim. Hakikaten öyle... Bilgisi çok olanlar daha oturaklı ve olgun olurken boş tenekeler daha çok ses çıkarmaya meyilli...
Haklısın böyle insnalar var evet ama ben onlarla muhattap olan insnalara daha çok odaklanıyırum. Onlara göre mi şekillenip davranıyorlar yoksa kendi tarzlarında mı davranıyorlar
Yalanmı barışım iki emojiye kadar düşüp ümit verdi diyende burada istedimde vermedi o kadın değil erkek iyi değil kötü hepsi diyende burada bunu diyenler gerçek hayat ta kalitesi emin olsun bizlerden daha düşük