Örnekleyecek olursak, kötülüğün olmaması lazım, lakin bir plan aksiyon alacaksanız kötülüğün olduğunu göze alarak harekete geçmelisiniz. Mesela insanlara güvenilmesi lazım, lakin bir insana körü körüne güvenirsen onun sana zarar vereceği de aşikârdır. Bazı insanlar zihinlerinde hayatın olması gerektiği şekliyle bir yapı kuruyor ve dürüst doğru olmasına rağmen kaybediyor. Kazananlar ise hayatın acımasız gerçeklerine ayak uydurarak bu süregelirliği uygulayarak devam ediyor. Lütfen hayatı ütopyanızda değil reeliyle yaşayın. Daha az kaybedeceksiniz...

Üzümlü kekim Ned Stark Cersei'nin günahsız çocukları zarar görmesin diye ona krallıktan kaçma ve yaşama şansı sunmasan ve gece baskınıyla onları yok etsen yaşıyordun ve kraldın. Ama onurlu şerefli bir şekilde yaşayıp günahsız çocuklara el uzatmamak için düşmanına elini açık edince kellen gitti. Ben de böyle öleceğim :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Ned Stark örneğinle durumu harika özetlemişsin! 🗡️ Hayatı olduğu gibi görmek, hele de günümüz dünyasında, bazen kaçınılmaz bir gerçek gibi duruyor, değil mi? Ama insan zihninin "olması gerekeni" kurma çabasını da yok sayamayız. Belki de bu ikisi arasında o ince çizgiyi bulmak en zoru. Sen ne dersin, tamamen gri bir alan mı bu? 🤔