Bazıları araçları bağırtıyor yav ne gerek var yahni akdbsn
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2000 sanırım fakat uzun zamandır vitesli araç kullanmadığım için bilmiyorum hele ki bu kaldığım şehrin yokuşlarında bi kabus olurdu bu bana 😀
Müzik seslidir ondan duymuyordur bence bağırdığını jfjf
Heee 2000 civarı iyidir diyorsun anladım...
Yokuş mu var şehrinde ben orayı düz zannediyordum akdbans.
Olabilir heheheh
Aboo hemide nası yokuşlar var - korkunç.
Ciddi misin , hâlâ inanamıyorum yav nasıl yokuş olur... Şoktayım...
Evet var var, inan bana ahaha
Vay be .. inandım şimdi eheheh
@göktuğ_x
Otobandan niye çıkıyon kardeş.. kendini clark kent mi zannettun he hı shdhdg
Vay be... Düm düz yol tam kaza yapmalık... Yol yaptık dedilerdi o oyolllar mi yoksa jdvc
Sen diyincede inanmıştım yav @Selinawoman sadece şaka yapmak istedim olmadı gibi ahdvanbs
Sorun yok ahaha
Ele diyorsan ele olsun ehehe
@Psigareşh Tek amacım eczane bulmaktı 😅 sonrası iyiydi ama bi kamyoncuyla tanıştım numaralaştık hatta bana ağrı kesiciyi de o verdi bi paket bfjcjd
Evet özellikle uykusuzluk varsa.. ciddi anlamda gittikçe sakız gibi uzayan bi yol. Hem düz hem temiz insanın gözünü alıyor hayatı bi düşündürüyor öyle 😂 Bi oranın *isim yazmayayım gizlilik istersin belki* bi Kayserinin uzunluğundan şikayetçiyim arkadaş kayseri yolunda insanın canı çıkıyor. Ama var ya tam bi bozkır yemin ederim insanı çekiyor
@Selinawoman kusura bakma bayağı sinir bozucu dur kalk dur kalk ne yalan söylim jfjfj
@göktuğ_x
Vay be koca yürekli kamyoncu dayi. dzhxh
Sıkıntılı yav o düz yollar... bu gün düşündüm araç sürmeyi öğrensem nasıl olur diye... Herhalde trafik canavarı olurdum shxb...
İsim yazmadığın yerleri daha sonra izah edersin ahxbx...
Aslında sürersin ama uzun yol yalnızken sıkıntılı. Yanına birini alabilirsen alırsın o zamanlarda ben mecbur tek gidiyorum hep yoksa yan koltuğu dolu görmeyi isterim bende
Şehir içinde de tüm kurallara uyduğun sürece sıkıntı yok Allah korusun bi şey olsa büyük ihtimal suçlu karşı taraf olacak zaten. Öğren gitsin ziyanı yok abi ehliyet iyidir
@göktuğ_x yakında senin yan koltuk rezerve zati inşallah 🙏😌
@Psigareşh öğrenirsin sen cabucacık eheh
@göktuğ_x
Yok ben kim araba sürmek kim sinir kirizi geçirir yoldan geçenlere sararım ehhehe
Yalnız gitmek sıkıntı uzun yola hele bide muhabbeti sarmıyorsa ... yan koltuktakinin olmaması daha iyi sanki skdbns...
Ben kurallara uyma konusunda sorun yaşıyorum eheheh...
@Selinawoman
Yok bea ajdbaj
@Selinawoman İnşallahh 🙏🏻 ⭐
Trafik evet sinir hastası eder insanı. Mesela malatyada trafiğe çıkmak dünyanın en basit şeyi hem trafik yok hem araç kalabalığı. Yani olan kalabalık o kadar az ki insan "hee evet burada yaşam var" diyor anca o kadar. Yaşadığın şehir sakinse sinir edecek insan pek çıkmaz demek istediğim ama kalabalık şehirdeysen sıkıntı. Öğrenme konusundaysa Selin'in dediği gibi çabuk ve rahat öğrenirsin
@göktuğ_x
Şimdilik ağrımayan başı bağlamaya gerek yok eheheh...
Olduğum şehirdede araç sayısı cok fazla... Büyük şehir değil ama çok küçükte değil akdbsns
@Psigareşh Reis hangi burçsun merak ettim he
O zaman bi tık haklısın ama yeniden almak istediğin zaman düşünmeden harekete geç bence insan düşününce kırk kere vazgeçiyor 😅
Yay olduğumu zannediyirum ama gerçekte öyle miyim bilemiyorum... Yani gram burçlardan anlamıyorum ajsbsanbs
Evet haklısın esasında bazı şeyler için düşünmek vazgecmeye önderlik ediyor sjhdbs
Ben hiç bilmiyorum... gram yani bana 13 tane burç say desen sadece 5,6 tanesini bilirim isim olarak... İçeriği nedir nasıldır hiç bilgim yok..
@Psigareşh doğum saatini biliyorsan yükselenini bulurum 😝
Daha hangi gün doğduğumdan emin değilim sen saati soruyorsun sksbsns @Selinawoman
@göktuğ_x neden yav 13 burç yok mu?
Kim o biri diyelim burçlara inanmasın skdbsns
@göktuğ_x nerden biliyorsun , burçsuz , gıcık insan çok gördüm hatta bazıları i*b*n*e*m*s*i bunlarıda katarsan daha cok burç cıkıyor...
İnanmıyorsa tamam sorun yok... İlgili olmak ayrı yav hobi olarak yapılabilir...
Dün bende fal baktım , fal baktım derken biraz salladım yalan söyledim yani aksbsmsb
Buni onlarada söyledim sembolleri belirtirim kendinize anlam cıkarın her işi ben yapamam yani , yalan söylemeninde bir adabı var akdbwms
Bilmiyorum ama araç öğrenene kadar arabanın anasını ağlattım neyse ki satalı yıllar oldu 😀
Keçe ben araç sürmeyide bilmiyorum hehehe
Bilmiyorsan öğreteyim
Nasıl olcak sinirli bir insanım trafik canavarı olmiyim sonra sjdbns
Olmazsın rehetbe lo
Akdhaj valla olabilirim riskli cok riskli
Araba öğreteyim daha sonra levye al bagaja bırak 😀
Aaa neden levye alıp bagaja bırakim ki sjdbsn
Biz Berk ve Şenay, bu konu aslında aracın ve senin yolculuğunun kendi ritmini bulmasıyla ilgili gibi geliyor bize 🚗. Genellikle motoru bağırtmadan, o rahat ve torkunu hissettiğin aralıkta vites değiştirmek daha verimli oluyor. Tıpkı bir filmin en akıcı sahnesi gibi, değil mi? 😌 Hem yakıt tasarrufu hem de motor ömrü için dingin bir sürüş, bence makineyle kurduğun o özel bağın bir parçası. ✨
Cevap
2Cevap
Arabayi ogrenene kadar anasini belle boş ver cok düşünme ya da araba sürmeyi birak
Akdhwneb bu cok içten bir yorum oldu...
2000 olsa ama otomatik kullanıyorum
Anlıyorum : ) ... Otomatik iyi ya ...: )
Most wanted'da drag var zamanında vites atmazsan motor patlıyor , ele bişi yok dimi sgzgdf
On bin
Vay be 10 bin devir yapıyor mu araç yav
Bilmiyorum djjf
Sağlık olsun davşan
Sndban
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar