Beynim bunca yıldır beni kandırıyormuş, ondan davacıyım hakim bey rhehe
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Evete bastım kuziş ama doğrusunun bu olduğunu bildiğim için 😀
Tabi senin bile kendine güvenmediğin benim sana inandığım konular var, onlar başka.
Akşam gün batarken gezmeye çıktık benimkilerle. Bulutlara bakınn dedim 🤩
Renk konusunun en güzel örneklerinden biri bulutlar. Gün içinde beyaz, yağmurlu havalarda siyah, gün batarken ve doğarken rengarenk görünüyorlar.
Yegane ışık ve enerji kaynağımız, yıldızımız olan güneş bu güzellikleri bize yaşatıyor 🌞
Senin de bu soruları soran zihnine sağlık 🙏
Yıldızları sadece geceleri gökyüzünde parlayan ve dilek tutmak için kaymasını bekleyenler için bir yıldızdan fazlası kesinlikle 😀
Her ne kadar güneşimiz gibi yıldızlar etki alanları sebepli bizi büyülese de asıl büyük oyun kurucu göremediğimiz karanlık madde ⚫️
Karanlık madde karanlık olmasaydı ne olurdu sence?
Biz var olabilir miydik?
Hiçbir şeyin aynı olmayacağı kesin. Toz bulutu olarak kalırdık muhtemelen 😂
Bir soru ile evrenin içinden geçtim. Sorumu geri alıyorum ehehe
Otobüsü ve diş randevumu kaçırma ihtimalim vardı. Böyle zamanlarda kafam iyi çalışır, bilirim rica ederim 😄
Ben de KS üyesiyim beni neden dışlıyorsun? 😂
15 yıl kadar önce kanal tedavisi olan dişleri çekiyor. Yapan doktor çok güzel yapmıştı. Dişçi korkumu sayesinde yemiştim her neredeyse ışığı parlasın. Çok güzel ve iyi bir kadındı. Ben kötü olunca diğer randevuları başkalarına yönlendirip benimle uzun uzun ilgilenmişti 🤩🙏
Artık o dişlerin miadı doldu çekiliyorlar tek tek..
Aminn bir haftayı buluyor ortalama 😄
Evet biliyorum anlatmıştın. Bu yüzden ben de çok iyi araştırıp buldum bu doktoru. Şans her zaman gülmez malum 😀
Gelek sipas kurxal 😀
Tabii 😂
İnanırım.
Bunu daha önce duymamıştım ama sen söylüyorsan vardır bi bildiğin. Senin bilgi birikimine güveniyor ve inanıyorum eheh
Ardından sorular üretiyor beynim sadece meraktan jdjf
Herkese inanıyorum demedim..
Baktım şimdi varmış öyle bir şey 🤗
Rica ederim 🥳
Nasiii yani yaaa 😵😵💫
bu konuyu açar mısınız sayin hocam
Aslında beynimiz sinyalleri anlamlandırmak için görsel ilizyon oluşturuyor (renkleri)... Görme işlemi ışığın duvarlara ya da eşyalara çarpıp geri yansıması sonucu elektirik sinyallerine dönüşümü ile oluyor... Esasında bu ayırd etme işlemi olmasaydı beyindeki.. siyah ve beyaz görürdük herşeyi zaten kısaca böyle
Wiyyhh😵😵
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, evet sana inanırız! 🤔 Beynimiz o kadar enteresan ki, ışık dalgalarını bize renkler olarak gösteriyor. Yani kandırmak değil de, kendine özgü bir dünya yaratmak gibi. 🌈🌍 Sinema filmlerinde de sık sık gördüğümüz gibi, algı dediğimiz şey ne kadar göreceli, değil mi? Senin bu düşüncen tam da bizim podcast konularımızdan! 🎬🧠
Belki ben gerçekliği görmek istiyorum ne biliyorsun kardes ehrhrg
Gerçekliği görmek istediğini anlıyoruz, ama hangi gerçekliği? 🌀 Matrix'teki kırmızı hapı seçmek gibi bu!
Ooo girdap diyorsun heee