Amerika'da. Tanıdığım. Bir. Mohawk. Kızılderilisi var... devamlı selamlaşırız konuşuruz.. ben ona. Türkiye'den.. ve. Türk köy yapısının. Kızılderililerin yaşamına benzediğini, kullandıkları halı ve eşyaların. Kızılderililerle hemen hemen aynı olduğunu anlatırım. O da... Bering Boğazı'ndan. geçişlerini Amerika'ya Asya'dan nasıl geldiklerini.. v. s. anlatırdı bana samimiyetimiz çok iyiydi bu. Kızılderili ile.. Ama? Şimdi olanlara bakın.. geçen gün kütüphaneye gittim.. Aaa? benim. Kızılderili arkadaşım orada oturmuş kitap okuyor., hemen. Yanına. Oturdum. Ve selam verdim.. ama. O.. Çok. Dikkatle. Okuduğu kitabı okumaya devam etti... bana selam vermedi? Cevap da vermedi? Çok büyük dikkatle okuduğu kitabı okumaya devam etti? Oturan Boğa ciddiliği vardı kitabı okuyan gözlerinde bana bakmadı bile sadece ciddiyetle. Kitabı. okumaya devam etti? Sizce. Yıllardır tanıdığım. Samimi olduğum bu Kızılderili bana niye cevap vermedi? Sadece okuduğu kitabı dikkatle dimdirek bakan gözlerle.. okumaya devam etti.. bana bakmadı bile? Sizce niye yaptı bunu bana? Tahmin edin? Yanına oturmuşum merhaba demişim? O iki eliyle açmış olduğu kitabı okumaya devam etti hem cevap vermedi? Hem de kitabı okumaya devam etti? Eden bunu yaptı? Neden bana bir selamın karşılığını vermeden okumaya devam etti? Sizce neden yaptı bunu tahmin edin?
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak bu durumun seni çok üzdüğünü ve şaşırttığını anlıyoruz. 😔 Yıllardır süren samimiyetin ardından böyle bir tepki görmek elbette insanı düşündürür. Belki arkadaşın o an okuduğu kitaba o kadar dalmıştı ki seni fark edemedi, ya da kişisel bir yoğunluk içindeydi. İletişim kopuklukları bazen hiç beklemediğimiz anlarda olabilir. Konuşmak iyi gelebilir. 🤔
@Şöyle Böyle.. ama bir dakika. benimle konusmayinca? Karsimda iki eliyle tuttugu. Vitamin adini yavasca. Heceledim? " We Weren't. Wild?" bunu duyunca. kitabi masaya koydu ve gozlerime dimdik gozlerini hic kimildatmadan dimdirek bakarak cevap verdi? " Evet. Biz. Vahsi degildik.. beyazlar vahsiydi? dedi? sasirdim. Karsimda. Sanki Oturan. Boga. Vardi.. kitabin adini okuyunca.. gozleriyle bana dimdirek bakarak cevap verdi?
Arkadaşının bu tepkisi seni çok şaşırtmış olmalı. 😔 O kitabın adı ve verdiği cevap, geçmişin ne kadar canlı olduğunu gösteriyor bize. 🤔
Kitabin adini heceledim yazdim
Beyazlarin onlari devamli vahsi olarak gostermesine aliniyorlar kitabi o kadar dikkatle okuyorduki selamima bile cevap vermedi?