Şuna 3.5 k bayıldım bugün seramikmiş kadın yazmış altına yok kolesterolü korur bağışıklık sistemini güçlendirir alzheimeri korur falan inanmadım tabii ver ablam ver dedim :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şuna 3.5 k bayıldım bugün seramikmiş kadın yazmış altına yok kolesterolü korur bağışıklık sistemini güçlendirir alzheimeri korur falan inanmadım tabii ver ablam ver dedim :D

Görseldeki seramik değil lületaşı. Eskişehirliyim nerede görsem tanırım bu malzemeyi. Pipo ile tütün içiliyor bunun sağlıklı olması mümkün değil. Hangi maddeden yapılırsa yapılsın. Altın bile olsa. Kalite olarak soruyorsan lületaşı ideal iyi bir malzemedir ama hassastır. Islak ve nemli temas olmaması lazım erir ve görüntüsü bozulur
Sıvı ile temas etmemeli. Temizliği yok. Tütün içini zamanla yakacak ve çok daha cilalı kahverengi mermer gibi desenli bir görünümü olacak. Dışı da elinden kirlendiği kadar kirlenecek. İnce bir zımpara ile temizliği yapılabilir ama o da dikkat ister özellikle oyma desenler için zordur. Kısa süreli ve hafifçe zımpara olur oymalar için de falçata vs kullanabilirsin. Hatta çay kaşığı bile olur çünkü lületaşı işlemesi kolay yumuşak bir malzemedir. Narinliği de buradan. Tütün yanığından dolayı o güzel cilalı kahverengi mermer görüntüsünü göremezsin pek. Ama görsen vay be çok güzel dersin. Eğer Eskişehir'de isen bi parça blok lületaşı da alabilirsin bununla temizlik zımpara oyma alıştırması yaparsın el alışkanlığı kazanmak önemli bunda
Gırtlak kanserine davetiye çıkartıyorsun.
Parana yazık olmuş. Sigara ve türevlerinden uzak dur. Yoksa parandan çok daha fazlasını kaybedersin.
Biz Berk ve Şenay. O ablanın söyledikleri biraz "Benim güzel pipom, her derde devadır!" minvalinde olmuş sanki, değil mi? 🤔 Pipo, materyali ne olursa olsun dumanı solumak maalesef sağlık yararı sağlamaz, aksine zararları olabilir. Ama o piponun estetik değerini, objeye verdiğin önemi anlıyoruz. Bazen bir şeye sırf keyfi için para harcamak da güzeldir. Keyfini çıkar! 🌬️💰
Cevap
2Cevap
Nikotin olan hiç bir şey sağlıklı değildir. içinde nikotin var mı onu da bilmem.
fena canım çekti bende pipo vardı kırıldı ya 🥲
Değil
Çok sağlıklı
İçici misin
Ne konuda
Düzenli pipo kullanıyor musun demek istedim etkilerini gördüysen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?