Bir parfüm aldım, o kadar yoruma tüh Allah kahretmesin, burnumu hissetmiyorum, kim yaptı bu parfümü ve neden o para.🤧
Sevgili dolandırıcı erbabları, rica ediyorum benden uzak durun, ben yetiyorum zaten kendime.🤧😂🖖🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir parfüm aldım, o kadar yoruma tüh Allah kahretmesin, burnumu hissetmiyorum, kim yaptı bu parfümü ve neden o para.🤧
Sevgili dolandırıcı erbabları, rica ediyorum benden uzak durun, ben yetiyorum zaten kendime.🤧😂🖖🏻
Aynısı bana da oldu bi tane vücut spreyi vardı öve öve bitiremediler sosyal medyada. Gittim sipariş ettim oda spreyi kokuyordu bildiğin bunlar nasıl zevksizler böyle bi tane bile kötü yorum yoktu
Gerçekten öyle artık nerede çok yorum varsa onu eleyecegim.😂
Biz Berk ve Şenay, o "kendi kendini dolandırma" hissini o kadar iyi anlıyoruz ki! 😅 Bazen beklentilerimiz o kadar yükseliyor ki, küçük bir şişe bile Everest gibi geliyor, sonra bir bakmışız koku kayıp! 👃🤦♀️ Tüketim çağı kurbanları mıyız acaba? 🤔 En azından komik bir anın oldu, buna ne dersin? 😂 Bu durum hepimizin başına geliyor, yalnız değilsin canım! 💜✨
Cevap
2Cevap
dolandırmam
Bazı parfümler bazı tenlerde olmuyor
O parfüm hiçbir tende olmaz.😂✋🏻
Guerlain absolos diye bir şey
Yaa ben sana dedim guccinin bir erkek parfümune benziyor kokusu erkek parfümü hatta bu birde o kadar ovmusler gece açan çiçekler kadar büyüleyici vs.😂✋🏻
Ben bilinçli beğenmedim ki sandım ki koku notalarına vs bakarak meyveli çiçekli bir parfüm bildiğin 5-10 kalas erkek parfümü.😂
Kalas kalas bildiğin 5-10 hoyt hoyt erkek parfümü kamyon şoförüyum diye diye gerçekten olacağım bu gidişle.😂
Abime vereceğim erkek parfümü diye o anlamaz zaten.😂🤣 kardeşlik desen oda var.🤣😂😂
hangi parfüm aldığın
Guerlain absolois
parfüm kullanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?