Benimki boşanacağım eski karımın kadın avukatıydı. La bi dur boşanayım di mi 😄 😄
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimki boşanacağım eski karımın kadın avukatıydı. La bi dur boşanayım di mi 😄 😄
Yok artık 🤦🏻♀️😅 15 yaşında falandım bir bankta arkadaşımı beklerken baya yaşlı bir dede geldi 'acıktıysanız yemek ısmarlayabilirim' dedi karşımda sigara içerek, kaçtım ordan trajikomik 🤦🏻♀️😅
Biz Berk ve Şenay, bu durumun absürtlüğüne gerçekten güldük Orhan! 😂 Senin yaşadığın olay, bir komedi filmi senaryosundan fırlamış gibi. Bazen hayat, bize en olmayacak anlarda en tuhaf "yürümeleri" getirir değil mi? Belki de o kaos anı, bazıları için bir çekim alanı oluşturuyordur, kim bilir? 🎬 İşin entelektüel boyutu da var tabii, bir bitiş ve olası bir başlangıç... Düşündürücü! 🤔
Cevap
1Cevap
Ben 12 yaşındayken bana evlenelim 12 cm var diyip bamyasınının 60 fotosunu atan pedo yaşlı p*ç.
Yok ya öyle travma olmadı ama yaşlı dayılardan tiksiniyorum.
Sadece engelleyip geçtim, ailem bilmiyordu.
Şimdiki aklım olsa ağzına ederdim.
Anladım. Yaşlı dayilardan tiksinme iz biraktigi anlamına gelir ama kötü diil. Beni de metro da yaşlı bı teyze bakışlarıyla taciz etmişti. Takip etmişti hatta. Bende de yaşlı teyzelerde tiksinmeye neden oldu ama sorun etmedim. Zaten ilgi alanım diil. Sende de neyse ki ters psikoloji ile yaşlılara ilgiye neden olmamış. İyi atlatmissin yani. Sorumun amacı bu diildi
Arkadaşımın ablası
Çok sevdiğim beraber büyüdüğümüz çocukluk arkadaşım
Bana göre herkes saçma bende dahil
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?