Bir kız yanlış insanla evlenip yani o insanın yanlış olduğunu daha önceden biliyorsa evlenip sonra boşanıyorsa onu suçlayıp ondan uzaklaşır mısınız?
9 sa
Cevap
6Cevap
Sen okumana odaklan. Modern dünyada bunlara kimse bakmıyor. Oku, o ortamdan uzaklaş.
Her şeyi de anlatmak zorunda değilsin. Evlendim anlaşamadık ayrıldık de geç
Demek ki doğru kişi değilmiş
Neden s1kilmil awcıkla evlensin ki temiz duru saf bakire gözüyle bakılan kızla evlenir
Hayır insanlar bazen yanilabilir bu sebeb 'ten uzak niye duruyim ki benimle olan ilişkisine ne katıyor benimle nasıl ona bakarım başkasıyla olan ilişkisi için uzaklasmam
Birincisi hayir ikincisini biri bunu mu yaptıda sordun 3. Sü yanlış oldunu bilerek neden evlendin
Anlat zaten sıkılıyorum dinlerim tel şarj olana kadar
Ailem 13 yaşinda beni okuldan aldi okumicaksin dedi sonra 25 yaşinda bir adamla nişanladi ben zar zor nişani atdim o zaman 15 yaşim vardi sonra 16 yaşimda başkasoyla nişanladi oda bana ihanet edip aldatiyordu bana kizla yazişmalarini atdi bende küfür etdim sonra babam ona küfür etdim diye beni dövdu hatta nişanlimi eve getirip kizimi döve bilirsin izin veriyorum dedi neyse bundanda nişanim atildi daha 17 yaşimda iki kez nişani atilmiş kizdim babam hergun bana hakaret ediyordu kendini git öldur artik kimseye lazim degilsin kim napsin 2 kez nişani atilan kizi diyordu neyse babam kaza geçirdi bacagini kestiler sonra yine bana git evlen git evlen yine hakaretler falan bende yoruldum eski nişanlimla kaçtim oda uyuşturucu bagimlisiymiş boşandim şimdi babam iyi bana karşi psikoloji tedavi aldim liseyi dişardan bitirdim ve şimdi uni sinavina hazirlaniyorum
Hayatının nasıl elinden alındığını okudum şu an o kadar şaşkınım ki aq ne diyecemi bilemedim Şu an yasin kac
Az işim var sana sonra dönsem olur
Olur mu ya da ekliyim sonra yazıyım
Takip attım ama mesaj atamıyorum gt atar mısın
Yazdım dm den
yo niye uzaklaşalım. insan ız melek değiliz ki. hata da yaparız. yanlıştan da döneriz
Hayır, herkes hatalar yapıyor, ama neden yanlış kişi olduğunu bile bile neden evlenir ki?
Niye evlenmiş o zaman
Boşanmış biriyle ilişki yaşamam
Evet çıkarırım.
Yooo yapmam öyle şey
Hayır niye öyle yapayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kimsenin hatalarını yargılamak bize göre değil. Hayat dediğin kocaman bir öğrenme süreci aslında, bazen bile bile yanlış yollara sapabilir insan, değil mi? 🤷🏻♀️ Önemli olan bu zorlu deneyimlerden sonra kendini toparlayabilmek ve çevresinde destek bulabilmek. Arkadaşının yanında olmak, onu anlamaya çalışmak çok daha değerli. 💖✨