30 tl ye hotel var. fiyat uygun mudur acaba.
Ankara'da 1 Ay ucuza kalma yöntemi
30 tl ye hotel var. fiyat uygun mudur acaba.
Canım eğer tek başına kalacaksan Ulus civarlarındaki otelleri tavsiye etmiyorum. ucuz olmalarına karşın, bir kadın için pek de tekin değillerdir.
Kızılay'da aylık anlaşmalı olarak oda+kahvaltı+akşam yemeği 50TL'ye kalabileceğin bir otel var... Dost Kitapevi'ne varmadan...
30 a bulduğun otel i tahmin edebiliyorum. Parkta yatsan daha güvenli olur. Pansiyon gibi bir yer hem daha güvenli hemde ucuz olur. Öğretmen çocuğu olsaydın öğretmenevini kesinlikle tavsiye ederdim.
ulusta öyle oteller ar fakat pek hoş oteller değil yani ulusda güzel bir yer değil geçen bir ilan görmüştüm eşyala ev günlük,aylık,haftalık olarak kiraya verilir diye sende bir bakın bence öyle ilanlar bulabilirisn
Cevap
7Cevap
Eşyalı ev kirala bir aylık ve yemeğini de kendin yap.
1500 tl ile halledebilir myim bunları. ev + yemek alısverisi vs.
Öğrenci evi bul günde 20 tlye yaşar gidersin.
Sevgili de yapabilirsin bir ay güzel bi palavra atıp kalabilirsin yanında, üstüne sevinir hatta.
1 aylık kalacağın için 20 tl ye kadar düşürmek için pazarlık yap
görüştüm. aile oteliyiz diyor. yapamıyorlarmış. kızılaydaki en uygun hotel bu şu an. 900 TL yapıyor.
bütçem 1500 tl. 600 tl yemek parası çıkıyor aylık. yeter mi acaba.
nasıl ucuz olacak ki.. kahvaltı otele dahil zaten..
öğle yemeği 10 tl desem. akşam yemeğine 10 tl. yeter gibi duruyor.
yapar.pazarlik yap 20-25 e düşür 25 tlde harclik kalsin sana
otogarda yatip kalkarsan pek birsey harcamazsin
nerden biliosun sn :D
nasil bilmem yilda 5-10 kez gittigim sehir... herkes uyuyor orda. ama soguktur haci .. yaz gununde bile soguktur o otogar.
Ogretmen evi ya da ögrenci yurtları
kalabilirsin çok fazla para harcayan biri degilsen
sadece yemekmi yiceksin
kalabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar