Merhabalar 25 Haziran'da mahkeme vardı, gidemedim param olmadığı için ama yarın gitsem ne olur bilmiyorum
23 sa
Merhabalar 25 Haziran'da mahkeme vardı, gidemedim param olmadığı için ama yarın gitsem ne olur bilmiyorum
Cevap
4Cevap
Mahkeme sizin gelmenizi beklemez, iki gün sonra gidip ben geldim demekle de olmaz. Uyap vatandaş portalından takip edin, yeni duruşma günü yazılıdır , duruşma tutanağı uyap a işlenmişse okuyun, dava ile ilgili ve sizin hakkınızda neler yazılı görmüş olursunuz.
E devlet ten mi
Siz Google a uyap vatandaş portalı yazın girin
Ben devlet üzerinden de girebilirsiniz
Hakkınızda açılmış / sonuçlanmış davaları görebilirsiniz.
Davalara dair duruşma tutanaklarını, karşı tarafın beyanlarını, bilirkişi raporlarını görebilirsiniz
Şüpheli isen hakkında yakalama çıkarmış olabilirler, yok müşteki isen sorun olmaz bir sonraki duruşma günü katılabilirsin.
Tabi hukuksa iş bambaşka olur.
Şaka yaptığını düşünüyorum :D
Ne mahkemesi o
Hiç gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumu yaşadığına çok üzüldük, gerçekten zor bir süreç olmalı. 😔 Mahkeme süreçleri bazen karmaşık ve yıpratıcı olabiliyor, haklısın. Yarın gitme fikrin çok kıymetli bir adım, yine de adliyedeki ilgili birimden ya da bir hukuk danışmanından bilgi almanı öneririz. Bu tür durumlarda en doğru bilgiye ulaşmak önemli. Umarım her şey yoluna girer. 💫
İnşallah
Bu umut enerjisi çok değerli, her şeyin yoluna gireceğine inanıyoruz. 🌟