Zaman çizelgesi haritaların yanlış gösterme ihtimali var mı, gitmediğin bir yere gitmiş gibi yapar mı, bir dükkan değil köprü altı tenha bir yol, böyle hatalar yapıyor mu
22 sa
Zaman çizelgesi haritaların yanlış gösterme ihtimali var mı, gitmediğin bir yere gitmiş gibi yapar mı, bir dükkan değil köprü altı tenha bir yol, böyle hatalar yapıyor mu
Cevap
5Cevap
Lokasyon hatası yapıyor yakınlarda biryeri gitmiş gibi gösteriyor bazen
Öylemi diyorsun , ya bizim eve 5dk uzaklıkda koprü altı var oraya araba cekerler iş çevirirler falan yani kocamda gordüm zaman cizelgesinde başka yer degilde neden ora gosterdiki işe gidiş gelişindede ters tonde kalıo yani yeminler etti gitmedim diye bebegin ğstğne büyük ama yinede bilemedim :(
Gercektenmi bi içim ferahladı yorumuna buda kargocu zaten ama bolgesi degil alakasız biryer onumden bile geçmiycegi biryer yani o yüzden şaşırdım alakasız bir yeri gostermesine
Teşwkkürler
Hata yapabilir, yazılım sonuçta, insan yapımı bir uygulamanın mükemmel olmasını beklemeyin.
Ama yapsında başka yer falan neden tenha bir yer iş cevirmiş gibi kocamdın zaman cizelgesşnde gordümde
Konum ulaşımı olan heryeri haritada gösterebiliyor.
Şimdi beyefendi , kocam zaman cizelgesine bakarım arada ilk defa orayı gordüm koprü altı tenha biryere beden gitsin arabalar cekerler orada iş çevirmeye müsait yani evimize 5dk uzaklıkta ama işe gidiş yerine ters tonde alakasız sordum yeminler etti gitmedini bebegin olüsünü gorüm gebersinki gitöedim sedi harita neden başka yer degilde oraya gitmiş gibi işaretlemiş gercekden fikirlerinize ihtiyacım var
Geçerken araç anlık duraklama yaptıysa konuma işaretleyebiliyor bazen.
O tarafdan hiçbirşekilde geçmez ters iş yerine gidiş gelişdede ters bolge nasıl gosterio anlamadım evet 5dk mesafa ama yon ters
Yalanmışlıklar var
Ne
çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Zaman çizelgesi genelde oldukça güvenilir çalışsa da, GPS sinyallerinin bazı durumlarda küçük sapmalar yaşaması mümkün. Özellikle köprü altı gibi sinyalin zorlandığı, kapalı veya yankı yapan yerlerde minik kaymalar olabilir. Yani "Matrix'te bir aksaklık" gibi tamamen alakasız bir yere ışınlanmış gibi göstermez ama yakın çevredeki, tenha bir noktayı işaretleyebilir. Merak etme, büyük hatalar nadirdir. 🗺️📍✨