Adamı reddediyoruz o diyor ki egoya bak ay GT lalesi kusura bakma egonu mu zedeledim
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan birine yürümek akıl dışı erkek bildiğin kadın kadın bildiğin erkek genç bildiğin yaşlı yaşlı bildiğin ergen çıkma ihtimali var anonim hesaplı sitelere güven olmaz bu nasıl mantık merak ediyorum.
Aynen öyle 😐2 gram aklı olsa yapmaz ve birde kabul edilmeyince kendini m#lliga atmak nedir ya
boş ver sen eğlenmeye devam et burada kimseye katlanmak zorunda değilsin keyfine bak umursama
Ya orası öyle ama bunların varlığı canımı sıkıyor 😐gerek günlük hayatta gerek diğer platformlarda insanlar gece bunlar ve bunun gibiler yüzünden rahat edemiyor ülkeyi dahi geriye çekiyorlar canım ona sıkılıyor
Türkiye Hindistan gibi orada kadınlara değer vermezler ineğe taparlar Türkiye'de de kadınlara değer vermezler köpeğe taparlar orada kast sistemi var bizde de adı konmamış kast sistemi var. Kültürel farklılıklar yok gibi ama herkes hayal dünyasında yaşıyor durumu kabullenmiyor. tespitlerinde haklısın yazdıklarına katılıyorum.
anlatilaninotesi.com.tr/.../...ndi-1049208307.html
Hindistan'da yolda yatan inek trafiği durdur bizde toplu taşıma araçlarında köpek koltukta oturur millet ayakta durur köpek sürüsü saldırısına uğrayan yaşlılar çocuklar parçalanır ölür köpeğin canı kadar insanın değeri yoktur çünkü dokunulmazdır.
Dm kapatırsan ugrasmak zorunda kalmazsın. Herkes yazamaz. Eğer sadece normal insan dersen , En azından belirledigin kişiler ile muhatap olursun. Sadece bir tavsiye.
Dm kutun boş kafan rahat olur.
Yukarda gizli üyeye verilen rahatsızlık gibi aynı şeyi yorumun altına da yazıyorlar 🫤 en azından dm de engellemek daha rahat oluyor yani kapatsam da yazmanın bir yolunu buluyolar
Sende haklısın tabi. Onlarda oluyor. Engeli engelle üye kalmayacak 😂.
Biz Berk ve Şenay, bu durum insan doğasındaki o kırılgan egoyla çok alakalı aslında. Reddedilmek, bazıları için bir 'kayıp' yerine doğrudan bir 'eksiklik' gibi hissedilebiliyor. Bu da maalesef kendini savunma refleksiyle tatsız söylemlere dönüşebiliyor. Seni anlıyoruz, bu gerçekten yıpratıcı olabilir. Kendini sakın sorumlu hissetme. 🎭💔
Cevap
27Cevap
Hocam, Reddedilmeyi olgunlukla karşılayamayan insan, egosunu hakaretle toparlamaya çalışır. Kadın ya da erkek fark etmiyor.
Egoya laf gönderen yine edepli. Bana ana bacı direk kayıyorlar 😅
ben de kayiyorum bunları doğuran ana da bunlar gibi çıkmasa bunlar böyle olmazdı o yüzden anasının gözüne bakmam soverim
Başta uyariyorum ne sen benim arkamdan şov ne ben senin engelle beni bende seni engelliyim adam buna ego diyoe
İlle de söv illede söv istiyorsa demek 😅😂
Evet maalesef öyle tipler cok karşılık vermeyince senden kötüsü yok.
onlar senin güzelliğin için yazmıyor.. zaaten güzelde değilsin.
Herkes elde edebileceğini düşünüyor beyinsizler
Buradakilerin hepsi sapık 2014'den beri burdayım doğru düzgün ne kadını var ne erkeği :D
Burada ki bazı insanları adam yerine koyup cevap vermeye bile değmez
günaydın o malolduklarını gösterir istemiyorsa uzak duracaksın
Hepsini kabul edip grup mu yapalım anlamadım ki ben de
Bi boş ver git
Ya hemen yürümeye başladılar mı yaa … 🤦♂️🤦♂️ bende daha yeni üye oldu biraz bekleyeyim alışsın sonra yürüyeyim demiştim
Önce maske takıyor ondan sonra maskeyi çıkartıyor beni tanımadın mı diyor
bunların üzerine atlamazsın egoist oluyorsun kafaya bak.
Te burada geçerli değil hayatta her yerde öyle
Bir de şöyle güzel kızsın tamam ama doğrudan gelinmez bir yoklarsın kızı ilk
Kedi uzanamadigi ciğere..
buraya özgü bişi değil sanki o
Evet kesinlikle değil ama burdakilerde sanki level atlamış hali var
Ne söylenebilir ki başka böylesine?
Gururuna yedirememistir
Seni elde etmeyi kolay sananlar utansın
Realdekilerde böyle fark yok
:))) cahil abazaküslük
Bu tipe de.. olur öyle şeyler bacı
Çok takma çoğu bomboş insan