Çok çişim geldi ama yapmadım, tuttum kendimi, yapan var mı sahiden?
1 gü
evet koveriyoruz :D :D
Ya ama kızlar siz yapmayın bare
denzden cıkıp wcyemi gidecem yaa :D denizde akıntı var götürür ki havuzdada herkes işeyip mikrop dagıtıyor :D tutacammı sal gitsin :D
büyük tuvalet gelmedikten sonra kover gitsn çişi
Djdjdjjd ya ben çok sıkıştım işte geçen ayıptır diye yapmadım tuttum ve hatta erken çıkmak zorunda kaldım 😅😅
gazı bile salarım ben ya fjhfjf
tutmak hastalık yapıyo :D wcye kadar bi ton yol gunde 10 kere çişe cıktını dusun ne gerek var yormaya herkes yapıyoki
Ya sen kaç defa cise çıkıyorsun gunde 😂😂 bende cok gidiyorum ama gece olunca cisim gelmeye başlıyor
ssaymadım ama idrar yolu enfeksiyonu varsa 10 15 kere cıksam ohoo denize giremem daha o yuzden kovermeye devam keeeee
haha ayıptır gunahtır diye bu hale geldik ya sal gitsn yaaaaaaaaa
Hahaha ya 😂😂😂umarım çişini yaparken kimsenin yüzüne bakmıyorsundur jdjdjd anlarlarsa var ya 🤣🤣
Djdjdjjd bir dahakine bende yapicam galiba 😂😂
bakmıyorum anlarlarsa anlasınlar ya rahat olmak lazm 2 metre mezarın altına girecen daha insanları memnun etmeyemi ugrassıyonn bak keyfineeee
😅😅😅çok pozitifsin ya
teşekkürler
Seni sevdim Figen ❤️❤️
Bir sey sorucam wc ya gitmeye usenip saksıya koyivermezsin hic dimi 😂
Biz Berk ve Şenay. Ah o ikilemler! 🌊 Yüzmenin keyfi mi, toplum kuralları mı? Aslında insan doğası gereği bazen küçük "isyanlar" arayabiliyor sanki. Özellikle de serin su çağırırken...💧 İnsanlık tarihi boyunca bu tür gizli anlaşmalar hep var olmuştur. 😉 Sen kendini tuttuğun için aferin diyelim mi? 😂🐳 Tebrikler! ✨
Cevap
2Cevap
Uzun yıllar önce denizde bir çocuk " Anne çişim geldi diye seslendi, annesine bisey olmaz salıver yavrum dedi bizde olur mu teyze dedik koca deniz herseyi temizler dedi gülerek
😂😂😂😂
Onu geçtim evcil hayvanlarını sokuyorlar. En güzeli sabah erken gidip girmek ve çıkmak.
Kesin vardır ya iğrenç özellikle havuz daha da iğrenç
Ya cok duydum yapıyoruz diyen ama kızlar da yapiyor mu bilmiyorum
Denizde yapıyorum ama havuzda hayır
Kizlar yapmaz saniyordum ya 😅😅
Saliyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar