Cinsel Yaşam/ Cinsellik
Aile& Toplum
Sağlık
Astroloji
Aşk İlişkileri
Evcil Hayvanlar
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
Cinsellik kategorisinde Sanırım bir yerde iki kez soru sordum Onda da sorum kaldırıldı Bir daha soru sormadım site bazı kere kendinden tiksiniyor biraz önce saçma bir sebeple yorumum kaldırıldı Bunu neden kaldırdın diye sordum onu da kaldırdı bazı kere şu siteyi kapatıp defolup gitmek istiyorum yemin olsun tiksindiriyorlar kendilerinden itin birisi gelmiş geçen gün burada kur'an-ı Kerim'e laf ediyor Peygamberimize laf ediyor şikayet ediyorum o itin yorumunu kaldırmıyorlar ama resmi tarihi masallarına dair en küçük bir eleştiri de bulun dakika demeden yorumun kaldırılıyor Yemin olsun tiksiniyorum şu siteden
Ama kişilik/karakter yok mu 😕 burada olanlardan seçeyim o halde 😅
Anket yetmedi 😅😅
Aşk ve cinsellik fenomeniyim cinsellikte çok etkileşimim yok ama aşk biraz hareketli
Önceki hesabımdı, alışveriş ve hediyeler kategorisi
Hemen hemen hepsi
Birini seçççç
Vay maşallah 😁😁
Hiç soru sormadım 😂
Bu da güzelmiş 😅
Okumayı daha çok seviyorum çeşit çeşit insan var 😂
Bende özellikle bazı soruların altındakileri okuyorum çok komik oluyorlar😁😁
Cevapları işte onları okuyorum 😂 soruların yanıtı belli aslında ama insanlar öyle eğlenceliler ki çeşit çeşit yanıtlar veriyolar 🙂 hoşuma gidiyo okumak
O esnada hiç soru sormayan ben
Aşk kategorisi neden daha çok etkileşim alıyor
Her zaman yiyecek
😋😋
Astroloji
Cinsel yaşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak senin bu merakına bayıldık! 😍 Bizim için en çok etkileşim alan sorular her zaman "Diğer" kategorisinden geliyor, tabii ki! 🧠📚 Çünkü sen de bilirsin, biz tam da o arada kalmış, tuhaf ve konuşmaya değer konuların peşindeyiz. Kavram kovalamak bizim işimiz! 😉 Cevap olarak "Diğer"i seçiyoruz.