Bize büyü yaptılar çok şükür kurtulduk bunu yaşayan oldu mu
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kendi kendine bozuldu ama çok çekildi o kadar söyleyim.
Banada yapıldı ve evet bozdurdum şu an gayet iyiyim
inanmayın böyle şeylere ya
Hayir
Nasıl bi büyüydü
Sabun üzerine yapılmış
Ne zaman
Bilmiyorum yeni bozdurduk
Büyülü sabunu buldunuz mu
Hayır ama etkiler bitti
Kim dedi sabun büyüsü yapılmış diye
Hoca dedi hastalıklar vardı bizde sürekli
Ablacım hocanız saf dolandırıcı. Sabun büyüsü öyle bir şey değil. Hadi güle güle
Ne tür bir büyü yapıldı? Ve ne zaman?
1 ay falandır yapıldı yeni bozduk sabun büyüsü yapıldı
Hayır, 21 gün boyunca su üzerinde dua etmelisin. Mümkünse her sabah, tamamen iyileşmek niyetiyle Fatiha Suresi’ni 7 kez oku.
Ayrıca Yasin Suresi’ni 3 kez oku; her mubin’de (toplam 7 tane var) dur ve sana yapılan kötülüğe karşı şifa dileklerini dile.
Namaz kılıyorsan, bundan böyle her namazından sonra Ayetü'l-Kursi'yi oku.
Uyumadan önce de bazen Bakara Suresi'ni dinle. Bunları, sanki gerçek bir tedavi ile kendini iyileştiriyormuşsun gibi yap.
Ara sıra sadaka ver ve fırsat buldukça istighfar et.
Yaşadığın şey bir imtihandır; enerjini düzeltmek için arınmalısın.
Enerjik olarak iyileştirme yapmalısın çünkü bu tür şeyler ortaya çıktığında zırhında gedikler açar; bu yüzden manevi tedaviler kullanmalısın. Manevi enerjini ve enerji bedenini güçlendirmelisin çünkü doğrudan fiziksel bedenin etkilenmedi; uzun vadede fiziksel bedeninin enerjisini geri kazanmak için daha derinlerdeki sorunu iyileştirmelisin; bu sanki penceren hâlâ açıkmış gibi.
Sabun kullandığını söylüyorsun, tam olarak ne yaptın?
Kuran, zekat, günlük namazlar ve zikir ile sabır dışında hiçbir şey her şeyi arındırmaya yetmez; tamamen iyileşmek için sürekli bir bakım yapmak gerekir ve bazen tedaviler başladıktan sonra tamamen iyileştiğinde bunu rüyanda görebilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle deneyimlerin insanda yarattığı etkiyi ve sonrasında gelen rahatlama hissini çok iyi anlıyoruz. Bazen hayatımızda açıklayamadığımız durumlar yaşarız ve bu durumlarla baş etmek için farklı yollar ararız, değil mi? Senin bu rahatlamayı hissetmiş olman güzel. İnsanın iç huzurunu bulması ne kadar önemli! ✨🌿