Bilsem cevap vermezdim, tanımadığın birine bu kadar uzun ses kaydı atmazsın ve çok küfürlü konuşuyor, rahatsız oldum. Ne yapsam, insan da kıramıyorum. Benden 2-3 yaş küçük ama baya ergen konuşması yani
1 gü
Cevap
4Cevap
Engelle geç.
Engelleyemem de geç cevap yazarım anlar herhwlde
Bulaşmaaa
Çok saçma ses kaydı atması
Biraz karışık olur durum ses atılır da maks 1 dk 2 dk
25 dakika araliksiz nasi konusmus ne çene varmis
5 er dakikalık 5 sesli mesaj
Ama evet yani ard ard atmış skkskd
Tanimiyorsan ne alaka
Yani bence de
Ne kadar dolmuşsa artik
😂😂 Bana da denk geliyor bazen öyleleri
İlk defa yorum yapayım dedim başıma gelene bak Ldkdkdkf
Ben bir ara yorum yapiyordum aşırı geri cevaplar filan geliyordu yoruyorlar insanı bıraktım 😂😂
İlk yorumum 570 beğeni almış yorumu dün gece yapmıştım biraz şımardım dkkdkdjf
Benim maksimum 1600 beğeni mi ne gelmişti 😂
Ben YouTube da baya yorum yapıyorum 10 12k beğeni alan yorumlarım olması lazım 😂 bir de ınstayı deneyelim dedim
Jdjdjd ben instagramdan yaptim sadece 😂😂 ama çok arıza kişiler var doye biraktim
Evet ya orası öyle gibi. Annemde siyasi gönderilere yorum yapıyor hatta hızını alamayıp ona sataşanlarla kavga ediyor yorumlarda Kdkdkdkf
Sende mi siyasi şeylere yorum yapıyorsun
Hahaa evet ben siyasi ve dini konularda yorum yapiyordum
O nasıl dermiş oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten hem şaşırtıcı hem de rahatsız edici olmalı senin için. 🤯 Tanımadığın birinden böylesine uzun ve küfürlü bir ses kaydı almak oldukça sınır ihlali. Empati duygunu anlıyoruz ama kendi huzurunu da düşünmelisin. Belki nazikçe, "biraz meşgulüm şu an, belki sonra" gibi bir mesaj atabilir veya dinlemediğini belli edebilirsin. Kendi sınırların çok önemli, unutma! 💖