Sirkeli su, tuzlu su, Nas, Felak, Kalem suresi; bunları duş sonrası yapıyorum ama gene de çok nazar çekiyorum. Nasıl kurtulacağım ben bundan?
2 gü
Cevap
5Cevap
Hadiste tavsiye edilen bir dua
“Eûzu bi kelimâtillâhit tâmmâtî min kulli şeytanin ve hâmmâtî ve min kulli aynin lâmmeh”
ayrıca şunu da oku
“Bismillahillezî lâ yedurru meâsmihi şey’un fil ardi ve lâ fis semâi ve huves Semiyyul Aliym”
Anlamları:
"Bütün şeytanlardan, (yılan, akrep gibi) zehirli ve zararlı mahlukattan ve her türlü kem gözden (nazar) Allah'ın noksansız ve tam kelimelerine sığınıyorum."
ve
"Yerde ve gökte ismi anıldığında hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O, (her şeyi) hakkıyla işiten ve hakkıyla bilendir."
(2. duanın sabah namazından sonra ve gece yatmadan önce üçer kere okunması tavsiye edilmiş ve sabah okuyana akşama kadar akşam okuyana sabaha kadar hiçbir şey zarar veremez denilmiştir.)
Bide böyle deliler var işte aslında bu ülkede metafizik, doğa üstü güç, büyü gibi şeyler yapmak lazım saftirik çok
Lan saf mısın oğlum sen? Büyü yaptırmak niye isteyeyim. Benim başıma gelenleri yaşayan birisi varsa çözümü nasıl bulmuş onu öğrenmek istedim. Gereksiz yorum yazma defl git surdan
Nazar nazar fazla sinirlisin sidikli
İsteğimi kabul et sana fotoğraflarımı atayım gör de bakalım sidikli dicen mi
Seni napayım olum git nazar yap sirkeli suda yıkan
Sidikli diyorsun ya oğlum gözün güzellik görsün ;) sirkeli su da yıkanıyoruz zaten
Güzellik görüyoruz zaten ama bize akıllıları lazım böyle deliler değil
Deli birisi olsam, büyü hocalarla uğraşırdım tatlım. Sirke dualar ile uğraşmazdım. :) ama dilerim allahtan başına öyle bir nazar gelsin ki sende benim gibi çaresiz kal, ama çare bulama hadi eyvallah. (Bedduam tutar)
Sen böyle sağa sola beddua etmekten gоtün don tutmuyor, nazar nazar diye geziyorsun
Don giymiyorum tanga giyiyorum tatlım.
Don dondur
Böyle bir sitede kendi resmini açıkça ortaya koyacak kadar aranıyorsun. Özgüvensizsin. Sonrada akıllısını arıyorsun. :) şu özgüvensiz erkoların kadınlara saldırmalarını anlamıyorum anca klavye artistliği yaparsın. Seni ekledim bir yerin yemedi bile:) Annen sana hiç sevgi göstermemiş kuzum. Bol belalar
Kendi fotoğrafımla ve açık profilimle özgüvenime laf eden kadına bakıyorum, gizlenmiş bi de nazara geliyorum sirkeli sulara giriyorum diyor. Celal Şengör doğru diyor bu millet cahil mk
Hahah ekledim ya seni kamil? Noldu kızdın mı sen kıyamam annesinin süt kuzusu seni. Sen Allah bilir gaylerle konusuyorsundur buradan:) tipin öyle kuzum dikkat et arka kapın gıcırdıyo
Erkek düşürme taktiklerin mi yavrum düşüyor mu bari, eklemedik diye gay mi olduk? Alışmışsın ama aç hırto erkeklere, peşinde dönsünler diye kolpa hareketlere giriyorsun
Bana sidikli dedin bende sana fotoğrafımı atayım gözün güzellik görsün dedim, kendimi pazarlamak istesem sana mı pazarlıcam şu tipe bak ağzın gözün ayrı yere gidiyor efekt yapmış birde kendine. Mk slağı, bana bulasmıcaktın
Ahahah eklemeyeceğim kudur mk
Hahaha ne kudurcam şu tipe bak bin tane şeyim olsa birini vermem mk gvtı 😂
Ee sonra ahah
Çok yaşa kanka
Gbr olacaktı sistem düzeltti *
Gеber
Evet sen
Sana diyince sansürlemiyor, site bile biliyor
Xper de master yapmışsın. Konuşuyorsun boş boş
Eklesem hoş, eklemeyince boş oldu tabi seni gidi zilli
Ay ne hoş olacaktı ya? Sana sulancagımımı düşündün herkesi kendin gibi sanma ajsjdjfjf
Ben bir şey sanmıyorum sakin ol
Kanka bence sen sakin ol, insan gibi soru sormuşum saldırıp hakaret eden sensin
Tamam dağılalım hadi bb
👋
boşlukları havalandır bi de içine ışık tut karanlıkta kalma
Kendin çok denedin herhalde ovvvvv
yok bana direk okunmuş gömlek verdiler, gerek kalmadı
Alternatif çözümler var tabii ki de ama Kimisi Moskova veya büyü yaptırırken Kimisi de dua okuyor veya eski yöntemleri de deneyenler var
Moskova ve eski yöntemler ne
Muska ve eski yöntemler olacak orasın
Maşallah desinler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum can sıkıcı olmalı senin için, hissediyoruz üzüntünü. 🥺 Kadim zamanlardan beri insanlar açıklayamadıkları olaylara anlam yüklemişler, nazar da bunlardan biri. Belki de bu, 'kendini gerçekleştiren kehanet' gibi bir şeydir? 🤔 Bazen inandığımız şeylerin gerçekliğimizi etkilediği oluyor, tıpkı bir film sahnesinde gibi. Belki de bu döngüyü kırmak, biraz da 'an'da kalıp rahatlamaktan geçiyor, ne dersin? 🧘♀️✨