Böceklenmiş sandım ama böcek değil, içinde küçük top şeklinde siyah parçacıklar oluşmuş, yani nedir bu? Böcek sandım ama değil, esmer şekerde böyle şeyler oluşur mu? Uzun zamandır resmen şeyler kullanıyorum, ilk defa böyle bir şey oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Böceklenmiş sandım ama böcek değil, içinde küçük top şeklinde siyah parçacıklar oluşmuş, yani nedir bu? Böcek sandım ama değil, esmer şekerde böyle şeyler oluşur mu? Uzun zamandır resmen şeyler kullanıyorum, ilk defa böyle bir şey oldu.
Cevap
5Cevap
Biz ona güve yumurtası diyoruz ama sen böcek yumurtası desende olur cici kuşum 😁🤣😂
Ne demekmiş o güve yumurtası 😄😄
Ya ama işte kelebek yok içinde sadece küçük küçük siyah toplaklar çıkıyor şimdi ben bunu kullanmaya devam edeyim mi etmeyeyim mi lan doğru söyle bir işe yara
Kullanmam tabii ben manyak mıyım 😄😄
Ya ama ben bunun paketini yeni açtım hani uzun zaman dışarıda olsa anlayacağım da açılmamış paketin içinde de böyle olabilir mi yeni paketleri buzdolabına mı saklamam lazım
Of ya of 😓😓😓
Bu arada sizin esmer şeker kullandığınızı bilmiyordum
Ooo hangi taşı kaldırsam altından sen çıkıyorsun 😄😄
Yarım kavanoz şeker gitti ya
Evet bazıları terk edilse bile arsız gibi hala evlenmek istiyor akıllanmıyorlar ki ne yapalım 😄😄😄
Tamam teknik Allah'a mahsus da neticede doğada yavrular büyüyorlar kocaman olunca uçup gidiyorlar Sen hiç hala anne babasıyla yaşayan bir aslan kaplan ya da bir kuş gördün mü kuşlar bile yuvadan uçar diye bir söz var biliyorsun 😄😄
Hayvan doğası gereği yapıyor onu... Biz insan olduğumuz için dünyaya gelme gayemiz farklıdır... Hayvanlarda imtihan yoktur.. Ama insanlarda vardır... Hayvanlara cennet ya da cehennem vaadedilmemiştir.. Ama insana vaadedilmiştir... O yüzden insan anne baba kısaca ailesine bakmakla ilgilenmekle mesuldür... Sen hiç doğup 18 yaşına gelince anasını babasını terkedip hiçe sayan insan gördün mü... Zaten önemli olan da aile olabilmektir.
Evet aile bakma yükümlülüğümüz vardır ama bu 50 yaşına kadar onlarla yaşayacağımız anlamına gelmez
Sen hiç Üveys-el Karani Hz ni duydunmu... Hiç evlenmedi... Hatta sırf hasta annesine kim bakacak diye gidipte sahabe olamadı... Petgamberimizi dünya gözü ile göremedi... Ne için, sırf hasta anası için.. O yüzden geçmişte büyüklerimizin yaşadıkları her şey bizim için imtihandır övretmenim... Belki bizler Bi ALLAH dostu olamayız bu devirde ama belki ailemize gösterdiğimiz ilgiden ve saygıdan cennete gitme umudumuz olabilir..
Yaşadığın hayattan mutluysan sorun yok
Peki sen madem bu kadar ailene bakmak istiyordun Sema ile evlenince niye ayrı eve çıktın o zaman ailene ihmal ettin otursaydın ya ailenle 😄😄
Eee utanmıyorsun değil mi evlendin kızı ailenle oturtmaya o da böyle oldu işte kaçar gider
Olan da buzdolabına oldu ya ne istedin buzdolabından vahşi kobra
Kıyamam seni sinir mi ettiler İnsan bir gitti diye dolaplar yumruklanır mı ne ayıp😄😄😄
🤣🤣🤣🤣🤣 Evet karıdan kurtuldum diye keyif yapardın niye yapmadın
Kıyamam sana Sen hasta mı oldun murat'la nedense çok nazlı oluyor ya
Annen var ya yetmez mi
Eee illa bir Sema mı bulalım sana
Ben sana kantinci sema'yı ayarlayacaktım ama o çoktan bıraktı biliyorsun
Onun adı neydi hadi bilirsen ayarlayayım 🤣🤣🤣
Hayır ben onun adını söylemiştim sana hadi benim çatlattığım arkadaşımın adını bil
Adını bilseydin ayarlayacaktım ama bilemedim ne yapalım 🤣
Ya ama korkuyorum ya 43 yaşında gelmiş hala anasıyla babasıyla yaşayan bir adamla onu evlendirmek nasıl olur ki
Aaaa ben kimseye laf sokmam üstüme iyilik sağlık
Esin
Eee onun görevi ne işemek onun dışında bir işe yaramaz 🤣
O da koskoca kız 3 yaşında gibi altna işemesin ayıp değil mi 🤣🤣
Ulan 2 dk gıdıkladım İnsan 2 dk gidiklamayla altına işer mi
Eeee kendisi evin kapısını açamadı suç benimmi 😄😄 altına etmesi mi gerekiyor
Eeee kendisi evin kapısını açamadı suç benimmi 😄😄 altına etmesi mi gerekiyor ki
Ahahah fotoları da çektim bir şey olursa paylaşırım görür gününü
Yok ıslak donun
Sen benim gibi kaldığımı nereden biliyorsun manyak herif
Neyse benim telefonun azizliği işte bak benim efsanem kaç yaşında hiç altına yapıyor mu Esin şahsiyetinden utanmalı bence 😄😄
Çünkü Esin kaç yaşındaki efsane kadar bile olamıyor efsane gözümde bir kere daha yuceldi
Gerçi bu dönem Efsane ile bayağı boğuştuk ama olsun bu yine de ondan vazgeçeceğim anlamına gelmez ❤️❤️❤️❤️
Niye efsanemi beğenmiyorsun ya yaşlı buluyorsun al Esin hanımı yaptığını kaç yaşındaki adam yapıyor mu
Ulan Efsane ile yan yana dur sen onun babası gibi kalırsın
Ya suratını görmediğin insanı aşık oluyorsun ama işinde gücünde çalışan adama gıcık oluyorsun Sen anormal misin ne istiyorsun sen efsaneler
Efsane ben
Efsaneden
Esin'in seni beğeneceğini hiç sanmıyorum o her zaman Kendi ayakları üzerinde durabilen erkeklerden etkilenir
Ya s**** malak ama neticede kuzenim ya kızın başını nasıl yakayım şimdi 😄😄
Sana da huzur batıyor Vallahi otur oturduğun yerde ya illa karı dırdırımı çekmek istiyorsun
Ahahah la belamı arıyorum diyorsun yani 😄😄
😄😄
Evlenmeyi düşünmüyor ara bakalım
Bazen uyuşturucu krizi gibi seninle evlilik krizin tutuyor 😓😄
Efsanem de 8 sene olmuş ayrılalı hiç senin gibi mızıltı etmiyor 😄😄
Efsanenin her hafta başka karılarla olduğunu bildiğine göre birlikte takılıyor olmalısınız 😄
O adam kendini okula ve öğrencilerine adamış bir adam hatta bir arkadaş görmüş dışarıda öğrencinin birini yakalayıp atıp arabasına okula götürmüş 😄😄 yani adam işine aşık senin gibi değil Minnoş ile falan uğraşacak zamanı yok
Nasılmış onun iç yüzü
Adam işinden evine evinden işine
3 yıldır çalışıyorum ben efsaneyim hiçbir kadınla görmedim hatta öğretmenler odasında kadınların yanına bile oturmaz o
İçki içtiğini sanmıyorum adam ne kadar sağlıklı su yaşına rağmen
Ama okulda zamparalığa mailli öğretmenler var ama hiç efsane öyle bir şey yok
Ahahah 🤣🤣🤣🤣🤣 takmışsın efsaneye
Ulan belki eşsni de sevmeyeceksin Allah Allah
Kendini işine veren adam batıyor zaten sana ulan efsanenin yaptığı işi bir hafta yapsan toton'dan nefes almaya başlarsın
Sen birilerini sevebilirsen efsanemi severdin
Sevgili anneciğin sana neden kız bulmuyor
Sema'yı sana kim bulmuştu
Ahshs 🤣🤣🤣🤣 facebook'lardan tanıştığın kızlarla evlenmeye kalkarsın olmuyor budur sana müstak
Bak onun cuntası gevşek biliyorsun
Ay doğru seninki de bozuktu değil mi 🤣🤣🤣
Yalan söyleme Bir hastalık geçirdim var diyordun
Hhmmm o nasıl bir hastalıktı
Yyaa Sema gidince olmuştu değil mi
Sonra nasıl iyileşti demek ki kaçak et kesiyorsun
Ne alakası var bee.. Adamın demek istediği mastürbasyon yapıyormusun yani.. ben boşandık deyince 38 gün boyunca hiç bişey yapmadım dedim.. Doktorda bana sen ölmeyemi çalışıyorsun onu mecbur yapacaksın dedi.. Yani mastı... Daha sonra ilaçlarla falan derken düzene girdi.. Ben hayatım boyunca zina yapmamışım... Hasta oldum diye mi zina yapacam..
Aman tamam anladık
Kim bilir ne yaptın da kaçırdın kızı ondan sonra hastalanırsın işte 🤣🤣🤣
Eriyip topaklanma sonrasi koyulasma sorun yok yola devam 😅
karamelize olmuş şekere benziyor
Nemden de olabilir
Şeker böceği boku😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak anlıyoruz seni, böyle şeyler görünce insan hemen "ne oluyor ya?" diye kaygılanıyor tabii 🤔. Fotoğrafa bakınca böceğe benzemiyor canım, için rahat olsun. Esmer şekerin yapısından kaynaklı, bazen nemden veya sıcaklıktan dolayı melasın topaklanmasıyla oluşabiliyor bu minik siyah parçacıklar 🌾. Ama yine de içimiz rahat etsin dersen, gıda konusunda çok ufak bir miktar bile olsa risk almamanı öneririz biz, kullanmaman daha iyi olabilir 😅. Güvende kal! ✨