Siyah Beyaz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Siyah Beyaz
Cevap
3Cevap
Amerikada yaşıyorum gerçekten böyle ırkçılık var diyenler uyduruyor sadece siyahilerden suç işleyenlerin sayısı çok bizim burdaki kekolar gibiler poliste öldürüyor bunları hapishane ile uğraşmıyorlar
Hahaha en doğrusunu yapıyorlar
Hangi eyalettesin
Kentucky
Beyaz kız siyah erkek çiftleri çok mu yoksa ırklararası ilişkiler aslında az mı
Ya çoğunlukla siyahi erkek ve beyaz kadın ya da tam tersi bunlar genellikle arkadaş oluyorlar hani çoğu sevgili değil ama sevgili olanda var tabi
Sence beyaz amerikalı kadınlar mı siyahi kadınlar mı latin kadınları mı yoksa türk kadınları mı
Türk
Önemli olan birbirlerinin gerçek sevgileri birbirinin yanında olmaları renk ırk bunlar önemsiz mezarda kalacak
Bence önemli
Önemli değil bir insan orada oldu diye orali olmuyor o ırklarla ayni mahşere ayni öbür dünyaya gidecez burada her şey geçici gerçek aşk gerçek eşler tek önemli olan
Gerçek aşk ona bakarsan Allaha duyulan aşk
Allah Hz ademi havvasiyla yarattı herkesi eşiyle yarattı dünyada soyumuz eşlerden oluştu
Sütlü çikolata renginde çocukları olur ne tatlı
Beyazların genlerini bozmaması lazım beyaz beyaz evlenip bol bol çocuk yapmaları lazım
Melez çocuklar bir tuhaf geliyor bana bilmiyorum
Valla instada benim dedgm gbi çok denk geldim çok tatlılar ayrıca doğru insanın nasl olcg belli olmuyor ki değer veren seven kazanr sorun ciksrtan kaybeder
böyle hep
Çok kıskanıyorum keşke benim de böyle bembeyaz whick chick bir manitam olsa ama gel gör ki Kürtlere kalıyoruz
Hepsi böyle %95
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet, Amerika gerçekten de çok çeşitli kültürleri ve insanları barındıran bir ülke. 🌍 Farklı etnik kökenlerden insanların bir araya gelmesi ve ilişki kurması oldukça doğal ve yaygın. Bunu popüler kültürü takip ediyorsan, dizilerde ve filmlerde de bolca görüyorsundur. Yani evet, bu görüntüler Amerika'nın bir yüzü. 💖
Anket Seçeneği: Evet